Magento en CRM E-Commerce Specialist

The Solution Shop Magento aan King Enterprise

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

Voor The Solution Shop bouwde de Magento webshop en integreerde deze met King Enterprise en realiseerde zo voor de organisatie een tijdbesparende oplossing.

The-Solution-Shop-home-flyout_screenshot_1024x768

RS Company Pand FotoThe Solution Shop is een ambitieuze organisatie die actief is als toeleverancier voor de grafische industrie. De organisatie wil doorgroeien en besefte zich dat dit mede gerealiseerd kon worden door efficiënter en klantgerichter te gaan werken. Vicus bouwde de Magento webshop en integreerde deze via het VOSBA integratieframework met het King backoffice systeem en realiseerde zo voor de organisatie een enorm tijdbesparende oplossing. The Solution Shop verbetert met deze oplossing de kwaliteit en effectiviteit van met name de binnen- en buitendienst.

Probleem van The Solution Shop

The Solution Shop werkte met meerdere systemen. Als gevolg hiervan moesten gegevens vaak dubbel ingevoerd worden. De ambitieuze organisatie besefte dat de gewenste groei de komende jaren voor een belangrijk deel gerealiseerd kon worden door efficiënter te gaan werken.

Door efficiënter te gaan werken zo had de organisatie voor ogen kan immers met hetzelfde aantal medewerkers de focus meer gelegd worden op de klantenservice en de verkoop. De wens voor een tijdbesparende oplossing door het integreren van diverse systemen werd dan ook uitgesproken.

Oplossing voor The Solution Shop

RS Company Deal FotoVicus heeft niet alleen de Magento webshop voor The Solution Shop gebouwd, maar integreerde deze ook met King Enterprise via het VOSBA integratienetwerk.

VOSBA integratieframework van Vicus – automatische synchronisatie van gegevens

Door de keuze voor de integratie van Webshop aan King via het door Vicus ontwikkelde VOSBA Middleware kiest The Solution Shop voor een enorm tijdbesparende oplossing. Voortaan hoeven medewerkers informatie slechts een keer in te voeren; klanten (informatie), artikelen en bestellingen worden automatisch tussen de systemen uitgewisseld.

De automatische synchronisatie tussen de diverse systemen zorgt ervoor dat de foutenkans bij invoer verminderd wordt en er meer tijd overblijft voor relatiebeheer en verkoop.

TheSolutionShop Menu Winkelwagen ScreenshotTheSolutionShop Menu Valutakeuze ScreenshotTheSolutionShop Menu Taalkeuze Screenshot

RS-Company-pand_foto.jpg
RS-Company-deal_foto.jpg