The Solution Shop Magento aan King Enterprise

Tijdbesparende oplossing in 18 landen

Voor The Solution Shop bouwde de Magento webshop en integreerde deze met King Enterprise en realiseerde zo voor de organisatie een tijdbesparende oplossing.
www.thesolutionshop.com

The Solution Shop is een ambitieuze organisatie die actief is als toeleverancier voor de grafische industrie. De organisatie wil doorgroeien en besefte zich dat dit mede gerealiseerd kon worden door efficiënter en klantgerichter te gaan werken. Vicus bouwde de Magento webshop en integreerde deze via het VOSBA integratieframework met het King backoffice systeem en realiseerde zo voor de organisatie een enorm tijdbesparende oplossing. The Solution Shop verbetert met deze oplossing de kwaliteit en effectiviteit van met name de binnen- en buitendienst.

Probleem van The Solution Shop

The Solution Shop werkte met meerdere systemen. Als gevolg hiervan moesten gegevens vaak dubbel ingevoerd worden. De ambitieuze organisatie besefte dat de gewenste groei de komende jaren voor een belangrijk deel gerealiseerd kon worden door efficiënter te gaan werken.

Door efficiënter te gaan werken zo had de organisatie voor ogen kan immers met hetzelfde aantal medewerkers de focus meer gelegd worden op de klantenservice en de verkoop. De wens voor een tijdbesparende oplossing door het integreren van diverse systemen werd dan ook uitgesproken.

Oplossing voor The Solution Shop

Vicus heeft niet alleen de Magento webshop voor The Solution Shop gebouwd, maar integreerde deze ook met King Enterprise via het VOSBA integratienetwerk.

VOSBA integratieframework van Vicus - automatische synchronisatie van gegevens

Door de keuze voor de integratie van Webshop aan King via het door Vicus ontwikkelde VOSBA Middleware kiest The Solution Shop voor een enorm tijdbesparende oplossing. Voortaan hoeven medewerkers informatie slechts een keer in te voeren; klanten (informatie), artikelen en bestellingen worden automatisch tussen de systemen uitgewisseld.

De automatische synchronisatie tussen de diverse systemen zorgt ervoor dat de foutenkans bij invoer verminderd wordt en er meer tijd overblijft voor relatiebeheer en verkoop.

Winkelverlaters direct als lead opvolgen

The Solution Shop kan door de dienstverlening van Vicus nu meer rendement halen uit zijn Magento webshop. Indien prospects wel inloggen, maar de webwinkel verlaten zonder een bestelling te plaatsen wordt een melding gestuurd aan de binnendienst.

De door Vicus gebouwde functionaliteit zorgt ervoor dat winkelverlaters als lead worden opgenomen in het CRM systeem. The Solution Shop is deze groep webshop bezoekers dus niet zoals in het verleden 'kwijt', maar kan deze direct opvolgen als 'kansrijke' leads.

Over The Solution Shop

The Solution Shop heeft een grote verscheidenheid aan artikelen in haar assortiment en is gespecialiseerd in het leveren van producten die uw grafische uiting/drukwerk een perfecte afwerking garanderen. Of u nu op zoek bent naar ringbandmechanieken, busschroeven of neodymium magneten: ze hebben het allemaal in het assortiment. Ze doen er alles aan om u van dienst te zijn.

Jay Dee International biedt u een uitgebreid assortiment producten voor de staalboeken-, grafische- en kunststofverwerkende industrie. Naast de standaard producten leveren ze ook producten op maat., zo vinden ze altijd een passende oplossing voor u.


Ga terug