Technisch CRM partner van Rendez-vous marketing

Vicus is technisch partner van Rendez-vous marketing. Wij hebben een standaard configuratie gebouwd die bij meerdere klanten als standaard oplossing wordt uitgerold.

Uitbreiden van het aanbod

Rendez-vous Marketing implementeert in Frankrijk Vtiger CRM bij haar eigen klanten en helpt hen bij het inrichten van de processen. Voor alle technische zaken was Rendez-vous marketing op zoek naar een betrouwbare partner om haar te ondersteunen in het werken met Vtiger. Met ruim 17 jaar ervaring met Vtiger was ze bij Vicus aan het juiste adres.

Rendez-vous marketing biedt voor al haar klanten exact dezelfde functionaliteiten in Vtiger CRM. De vraag van Rendez-vous was een mailservice om in te zetten voor marketingdoeleinden. Dit moest dan ook beschikbaar gemaakt worden voor alle klanten van Rendez-vous.

Maak contact met je doelgroep

Vicus is de enige Europese Vtiger partner die gecertificeerd is om zowel dienstverlening te leveren voor Vtiger Open Source als voor de Vtiger Cloud. Daarom hebben we een model gevonden waarbij Rendez-vous Marketing de marketing, verkoop en 1e lijns support voor de Franse markt verzorgt.

Vicus ondersteund Rendez-vous Marketing door:

  • ontwikkeling standaard marketing- en sales oplossing voor de Franse markt. Deze bestaat uit een specifiek geconfigureerde en op maat gemaakte Vtiger CRM Open Source configuratie, uiteraard in de Franse taal en voorzien van een aantal standaard modules;
  • verzorgen van de 2e-, en 3e-lijns helpdesk voor zowel de Vtiger Open Source versie als de Vtiger Cloud versie;
  • adviseren bij afwijkende configuraties en ontwerpen van integraties en maatwerk;
  • bouwen van integraties en maatwerk.

De voordelen

Inmiddels is er een gestandaardiseerde Vtiger CRM installatie die onder andere is voorzien van:

  • E-mail Marketing Automation Suite - Vicus heeft binnen de Vtiger CRM omgevingen van alle Rendez-vous klanten de E-mail Marketing Automation Suite uitgerold. Dit bestaat uit een aantal modules en instellingen waarmee Vtiger kan worden ingezet als eenvoudige marketing tool.
  • Uniforme webformulieren - Na ontvangst van een formulier worden email werkstromen opgestart.
  • Vtiger ziet het verschil tussen bestaande klanten en nieuwe leads, dus gegevens worden niet dubbel geregistreerd. De betrouwbaarheid van de data wordt daarmee vergroot. Alles is volgens de Europese richtlijnen en voldoet daarmee ook aan de AVG normen.
  • Middels multiple SMPT kan de specifieke afzender per campagne ingesteld worden. Zo kan één persoon campagnes versturen uit naam van diverse afdelingen binnen een organisatie.
  • Het is ook mogelijk om uitgesteld te versturen. Campagnes kunnen dus tijdig worden voorbereid. De campagnes uit het verleden zijn eenvoudig weer op te vragen.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.