SB-Railing Magento webshop aan SAP IMS Nederland

B2B webshop met productinformatie, tekeningen en montage-instructies

Fraaie B2B webshop voor IMS Nederland met consequent beeldmateriaal, productdetailinformatie, CAD tekeningen, montage-instructies en dimensie tekeningen.
www.sb-railing.nl
Homepage met sfeerbeelden

IMS Nederland zocht samen met Vicus een passende standaard template. Vicus paste deze naar behoefte van IMS aan en loste een aantal technische problemen in de template op. Zo paste Vicus onder andere de werking van het menu aan, een aantal fouten in javascripts en implementeerde wij een wijziging waardoor subcategorieën werden getoond naarst de uitgebreide gelaagde navigatie. Het resultaat is een fraaie b2b webshop met consequent beeldmateriaal. Tabs per product voor het presenteren van productdetailinformatie, CAD tekeningen, montage-instructies en dimensie tekeningen.

  • Importeren van onder andere Artikelen, categoriegegevens en inrichten van proces voor het regulier inlezen van voorraden uit het SAP/R3 systeem van SB.
  • Magento meertalig, b2b webshop
  • Betaalsysteem Ogone
  • Berekening verzendkosten rekening houdend met speciale producten met een lengte van >6 meter (railingen).
  • Voorbereid om separate sites in te richten voor dealers
  • B2B
  • Nederlands en Engels
  • Voorraad uit SAP/R3
  • Importeren artikelinformatie

Over IMS Nederland

IMS Nederland is een allround leverancier en distributeur van staal, roestvast staal en aluminium. Het bedrijf is ISO 9001:2008 gecertificeerd en geniet al meer dan 60 jaar een gerenommeerde naam binnen de staalbranche. De vragen binnen de staalmarkt zijn vaak zeer specifiek. IMS Nederland biedt vanuit haar kennis, ervaring en zeer uitgebreide assortiment maatwerkoplossingen voor specifieke vragen op het gebied van RVS, staal en aluminium.

De hoogwaardige staalproducten van IMS Nederland worden o.a. toegepast in Vliegtuigindustrie, Automobielindustrie, Voedingsmiddelenindustrie, Beveiligingsindustrie, Offshore, Energie-industrie, Bouwbranche en Verspaningsindustrie.


Lees meer over: Bouwmaterialen en ijzerwaren  ▫  Groothandel  ▫  Integreren  ▫  Maatwerk Ontwikkeling  ▫  Magento  ▫  Producent  ▫  Upgrades en updates  ▫  Webshops  ▫  Woninginrichting

Ga terug