Magento en CRM E-Commerce Specialist

Pictogrammenwinkel van Zen Cart naar Magento 2

Wat begon als een winkel voor veiligheidspictogrammen groeide uit tot een complete webwinkel voor veiligheid, aanwijzingen en signalering op basis van Magento 2.

Na jarenlang zelf de Zen Cart webshop te hebben ontwikkeld en onderhouden werd het tijd om zelf meer te focussen op de business en het technische werk aan Vicus over te laten. Vicus ontwikkelde op basis van de bestaande Zen Cart webshop een geheel nieuwe webshop op basis van Magento 2.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.