Pictogrammenwinkel van Zen Cart naar Magento 2

Pictogrammenwinkel wil vernieuwde webshop en het technisch onderhoud uitbesteden.

Meer tijd om te ondernemen

Het begon ooit als een plek voor veiligheidspictogrammen, maar is uitgegroeid tot een complete webwinkel met een uitgebreid assortiment. Pictogrammenwinkel is de aangewezen webshop als je op zoek bent naar pictogrammen voor veiligheid, signalering en aanwijzingen.

Pictogrammenwinkel heeft jarenlang zelf de Zen Cart webshop ontwikkeld, bijgehouden en onderhouden. Dit was verouderd en Pictogrammenwinkel wilde een vernieuwde webshop op basis van Magento. Ze wilden zich meer gaan focussen op het bedrijf en al het technische werk overlaten aan Vicus.

Kennismaken met Magento 2

Om een indruk te geven van alle mogelijkheden binnen Magento heeft Vicus een afspraak gemaakt met Pictogrammenwinkel. Wij hebben tijdens deze afspraak een rondleiding gegeven door de backend van Magento. Aan de hand van deze afspraak konden wij de wensen in kaart brengen en zijn we aan de slag gegaan.

Het was een wens van Pictogrammenwinkel om in de toekomst de webshop ook in het Frans en Engels weer te geven. Hier is in de configuratie rekening mee gehouden om deze talen later eenvoudig toe te voegen.

Toekomstbestendig

Vicus heeft er voor gezorgd dat Pictogrammenwinkel meer tijd kan besteden aan haar bedrijf door het technische werk aan de webshop uit handen te nemen. Daarnaast biedt de vernieuwde Magento 2 webshop meer mogelijkheden dan Zen Cart. Zo kan de webshop meegroeien met de ambities van Pictogrammenwinkel.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.