Flevopack.nl krijgt nieuwe webshop

Vicus realiseerde een volledig nieuwe Magento 2 webshop inclusief ontwerp.

Geen webshop? Geen probleem!

Vanuit Flevopack was de opdracht voor Vicus helder. Zij hadden al wel een website, maar er was nog geen webshop. Voor dit jonge bedrijf was het wel duidelijk dat ze niet langer zonder konden. Er moest een hele nieuwe Magento 2 webshop worden ontworpen en gebouwd.

Van gesprek naar ontwerp

Vicus en Flevopack hebben diverse gesprekken gevoerd om de wensen in kaart te brengen. Diverse mogelijkheden zijn besproken. Naar aanleiding van deze gesprekken is er voor Flevopack door ons een template gebouwd.

Overzichtelijk aanbod

Er is een ruime keus in verpakkingen. Vicus heeft een webshop opgeleverd die het aanbod overzichtelijk presenteert. De klanten van Flevopack doorlopen een eenvoudig pad van zoeken naar het gewenste product tot bestellen.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Snel een nieuwe webshop

Binnen korte tijd bouwen we een eenvoudige Magento webshop op. Daarmee kun je live. Vervolgens kunnen we deze webshop samen verbeteren en optimaliseren. Hierbij maken we gebruik van ons Ecommerce Succesmodel en Ecommerce Performance Model.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.