Magento en CRM E-Commerce Specialist

Mongo WooCommerce en Magento aan King

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

Unieke King koppeling met Magento webshop en WooCommerce catalogus zorgt dankzij VOSBA voor gelijktijdige update van gegevens.

Mongo-shop-home

Vicus, King dealer MCC en webburo believe IT hebben gezamenlijk voor Mongo een uniek project gerealiseerd. Zowel de Magento webshop als de WooCommerce catalogus, beiden door believe IT gebouwd, zijn door Vicus gekoppeld met King Software. MCC verzorgde de inrichting van King. De unieke King koppeling met Magento en WooCommerce catalogus zorgt dankzij VOSBA voor een gelijktijdige update van gegevens en geeft Mongo een enorme tijdbesparing.

Automatische update van gegevens

De VOSBA koppeling zorgt ervoor dat Mongo flink tijd bespaart en de online gegevens altijd up to date zijn, omdat gegevens slechts eenmaal hoeven te worden ingevoerd.

Een voorbeeld van deze automatische update betreft de gewijzigde artikelgegevens. Deze gegevens worden vanuit King middels een bericht naar VOSBA gestuurd. VOSBA zorgt ervoor dat het bericht zowel in Magento als in de WooCommerce catalogus direct en gelijktijdig wordt bijgewerkt.

Tijdbesparing dankzij de kracht van VOSBA

Het VOSBA integratieframework, ontwikkeld door Vicus, vormt de basis van de oplossing. Vicus ontwikkelde binnen het framework een nieuwe (WooCommerce/King) adapter om de benodigde gegevens in beide programma’s te krijgen.

De VOSBA e-solutions middlewareoplossing zorgt al sinds 2006 voor stabiele koppelingen tussen webshops CRM-systemen en backoffice systemen. Door de tijdbesparing gerealiseerd met de VOSBA Woocommerce Magento aan King koppeling kan Mongo zich nog meer focussen op haar business.

Mongo Shop CategorieMongo Shop ArtikelMongo Shop In CartMongo Shop Onepagecheckout