Mongo WooCommerce en Magento aan King

Gerealiseerd door Vicus, MCC en believe IT

Unieke King koppeling met Magento webshop en WooCommerce catalogus zorgt dankzij VOSBA voor gelijktijdige update van gegevens.
mongo.nl

Vicus, King dealer MCC en webburo believe IT hebben gezamenlijk voor Mongo een uniek project gerealiseerd. Zowel de Magento webshop als de WooCommerce catalogus, beiden door believe IT gebouwd, zijn door Vicus gekoppeld met King Software. MCC verzorgde de inrichting van King. De unieke King koppeling met Magento en WooCommerce catalogus zorgt dankzij VOSBA voor een gelijktijdige update van gegevens en geeft Mongo een enorme tijdbesparing.

Automatische update van gegevens

De VOSBA koppeling zorgt ervoor dat Mongo flink tijd bespaart en de online gegevens altijd up to date zijn, omdat gegevens slechts eenmaal hoeven te worden ingevoerd.

Een voorbeeld van deze automatische update betreft de gewijzigde artikelgegevens. Deze gegevens worden vanuit King middels een bericht naar VOSBA gestuurd. VOSBA zorgt ervoor dat het bericht zowel in Magento als in de WooCommerce catalogus direct en gelijktijdig wordt bijgewerkt.

Tijdbesparing dankzij de kracht van VOSBA

Het VOSBA integratieframework, ontwikkeld door Vicus, vormt de basis van de oplossing. Vicus ontwikkelde binnen het framework een nieuwe (WooCommerce/King) adapter om de benodigde gegevens in beide programma's te krijgen.

De VOSBA e-solutions middlewareoplossing zorgt al sinds 2006 voor stabiele koppelingen tussen webshops CRM-systemen en backoffice systemen. Door de tijdbesparing gerealiseerd met de VOSBA Woocommerce Magento aan King koppeling kan Mongo zich nog meer focussen op haar business.

Sfeerbeleving met nieuwe WooCommerce catalogus

Met de nieuwe website www.mongo.nl probeert Mongo een beleving rondom haar merk en producten te bereiken. Er is bewust gekozen voor een sfeersite zonder reclame om de resellers niet in de weg te zitten. De WooCommerce catalogus dient als trigger om meer resellers over te halen actief te worden.

Over MGO Leisure Wear

Mongo Leisure Wear is nog een écht Nederlands familiebedrijf en hét Casual Outdoor merk dat past bij mensen die houden van kwaliteit en zich verbonden voelen met de natuur en het buitenleven.


Lees meer over: (Bedrijfs)kleding  ▫  Groothandel  ▫  Integreren  ▫  Magento aan King  ▫  Producent  ▫  VOSBA middleware

Ga terug