Magento webshop voor Baum Sport by Milo

Baum Sport kan met haar Magento webshop bij Vicus rekening op goede ondersteuning.

Ondersteuning bij Magento

Baum Sport kwam als organisatie bij Vicus uit omdat zij op zoek waren naar ondersteuning bij hun Magento webshop. Baum Sport had een aantal wensen voor hun webshop en met onze jarenlange Magento ervaring is Vicus de aangewezen partner.

Extra betaaloptie

Na een uitgebreide intake kon Vicus samen met Baum Sport alle wensen in kaart brengen en een stappenplan samenstellen. De inrichting en configuratie zijn naar de wensen van Baum Sport ingesteld. Daarnaast zijn er ook nog diverse verbeteringen aan de template doorgevoerd.

Daarnaast is het mogelijk gemaakt om gebruik te maken van het Santander betaalplan. Dit betaalplan is een betaaloptie die wordt aangeboden via de PSP Multisafepay via Santander. Santander biedt de mogelijk tot gespreide betaling van 12 tot 72 maanden.

Baum SPort kan haar klanten goed bedienen en ook een extra betaalmogelijkheid bieden. Bij onze servicedesk kan Baum Sport terecht met al haar vragen tijdens kantooruren telefonisch en via mail. Ook buiten kantooruren kunnen ze worden doorverbonden in geval van nood. Daarnaast worden alle nodige updates bijgehouden en uitgevoerd.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.