Magento webshop voor Bakkerij Groenendijk

Professionele webshop in Magento

Na jarenlang zijn eigen webshop te hebben beheerd koos Bakker Groenendijk uit Amersfoort in 2014 voor een herbouw en in 2018 voor een restyling van de webshop door Vicus.
www.bakkerijgroenendijk.nl
Evert, de Bakkende Bakker doet de kers op de taart

Bakkende Bakkers beheerde al jaren zijn eigen website. De eerste stappen met Magento waren al gemaakt. Wellicht waren ze zelfs een van de eerste retailers met webshop. Daarmee hadden ze echter ook last van een remmende voorsprong. Tijd voor vernieuwing dus:

  • samenvoegen van losse onderdelen tot een eensluidend beheersbare omgeving;
  • responsive template die er ook op tablets acceptabel uitziet;
  • wil zelf leren omgaan met Magento / ondersteuning bij het gebruik;
  • oplossen van bestaande en nieuwe technische uitdagingen.

Vicus installeerde de meest recente versie van de Magento Community Editie en zorgde voor een pakkende template. Vicus voegde samen met Bakkende Bakkers alle bestaande initiatieven bij elkaar zodat een integraal en beheerbaar platform is ontstaan.

Webwinkel is klantcontact, tijdwinst en omzet


Evert Groenendijk, Eigenaar Bakkerij Groenendijk

Over Bakkerij Groenendijk

De Bakkerij Groenendijk (voorheen bekend als De Bakkende Bakkers Groenendijk) is een ambachtelijke bakkerij uit Amersfoort opgericht in 1975. Zij werken met verse grondstoffen en dagvers gebakken brood en gebak. Bakkerij Groenendijk heeft 3 winkels in Amersfoort. Tevens leveren zij aan Horeca en instellingen. Brood en gebak gemaakt van verse grondstoffen en met het juiste vakmanschap. Dat proef je!


Lees meer over: Detailhandel  ▫  Groothandel  ▫  Magento  ▫  Producent  ▫  Voedings- en genotmiddelen  ▫  Webshops

Ga terug