Magento webshop trekhaken voor Perfect Fit Automotive

Doorgroeien zonder extra medewerkers aan te trekken

Perfect Fit investeert in e-commerce. De dynamische retailer in auto accessoires heeft de ambitie om te groeien, zonder extra medewerkers aan te trekken.
www.trekhaakwereld.nl

Perfect Fit Automotive koos voor een ervaren Magento dienstverlener. De jarenlange ervaring van Vicus, die eens bevestigd werd tijdens de gesprekken, gaf voor de organisatie de doorslag in de keuze voor Vicus.

Handige selector om snel de juiste onderdelen te selecteren

De door Vicus gebouwde Magento webshop die live staat op trekhaakwereld.nl is een aanvulling op de reeds bestaande webwinkels.

Met het plan om alle webshops op te nemen in een Magento e-commerce platform bespaart Perfect Fit veel tijd en kan zij zich richten op het genereren van meer business, meer klanten!

Het Perfect Fit Automotive e-commerce platform bestaat uit zes websites/shops:

Met Vicus, de door hun gebouwde webshop www.perfectfitautomotive.nl, de Magento webshop aan King koppeling en het gefaseerde plan om te komen tot een e-commerce platform zijn we ervan overtuigd onze groeiambities te kunnen realiseren.

Robert Smit, eigenaar.

Over Perfect Fit Automotive

Perfect Fit Automotive is een jong dynamisch bedrijf dat actief is op het gebied van auto accessoires. Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van accessoires voor auto's. Belangrijke productlijnen zijn Modula dakkoffers en dakdragers, Packline dakkoffers, Nordrive dakdragers, Towbox, Farad dakdragers en dakkoffers, Hakr dakdragers en fietsendragers, Aguri dakdragers en fietsendragers en Picoya sneeuwkettingen. Naast de producten leveren wij een totaalconcept op basis van dropshippen met behoud van een maximale marge!. Wij geloven erin dat webshop eigenaren zich vol moeten concentreren op de webshop en zo weinig mogelijk tijd kwijt moeten zijn met de logistiek.


Lees meer over: Auto- en motoronderdelen  ▫  Detailhandel  ▫  Maatwerk Ontwikkeling  ▫  Magento  ▫  Webshops

Ga terug