Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento Webshop Ten Kate Textiel onderhoud

Ten Kate Textiel is een textiel groothandel en textiel specialist in professioneel textiel voor commerciële en institutionele bedrijven.

In beheer nemen

Ten Kate Textiel heeft Vicus het beheer van de Magento webshop in handen gegeven. Tijdens de inventarisatie bleek dat de versie van Magento verouderd was.

Stap voor stap

Vicus heeft overlegd met Ten Kate Textiel en de vorige beheerder. Zo zijn de belangrijkste aandachtspunten vastgesteld. Aan de hand van een stappenplan is het beheer aan ons overgedragen.

Voor de upgrade van Magento is door Vicus eerst een inventarisatie gemaakt. Zo hebben wij gecontroleerd of de webshop technisch klaar is voor de nieuwe Magento. Hier komt dan ook uit naar voren of maatwerk noodzakelijk is.

Ten Kate Textiel heeft er voor gekozen om een servicedesk Plus-abonnement bij Vicus af te sluiten. Binnen dit abonnement vallen onder andere ondersteuning van onze servicedesk, monitoring, dagelijks beheer en het regulier doorvoeren van de officiële Magento upgrades.

Resultaat

Ten Kate Textiel heeft het onderhoud van haar webshop ondergebracht bij Vicus. Door jarenlange ervaring met Magento is deze bij ons in goede handen. De upgrade naar de nieuwste versie, in combinatie met het serviceabonnement ontzorgt Ten Kate Textiel. Zo kunnen zij zich bezig houden met wat zij belangrijk vinden.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.