Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento webshop en bestelsysteem voor Gevavi schoenengroothandel

Sinds december 2019 verzorgt Vicus het onderhoud en de doorontwikkeling van de b2b Magento webshop voor Gevavi. De webshop bevat onder andere de mogelijkheid om een bestellijst in te laden en op basis van artikelnummers snel een bestelling te kunnen invoeren.

Bezoekers die nog geen klant zijn kunnen geen prijzen zien, maar eventueel wel artikelen in een offerte plaatsen.

Door de koppeling met het Oculus ERP systeem worden artikelinformatie en voorraden synchroon gehouden. Alleen in het erp-systeem goedgekeurde klanten kunnen op de webshop een bestelling plaatsen.  De bestelling wordt automatisch in het erp-systeem opgenomen en kan vandaaruit worden uitgeleverd.

Gevavi werkt al meer dan 25 jaar met de software applicaties van Pantheon. De overstap naar het vernieuwde Oculus in 2016 levert Gevavi veel verbetering en een efficiencyslag op. Gevavi maakte met de huidige Oculus versie al gebruik van een gekoppelde webshop. Nu de andere bedrijven ook met Oculus gaan werken, hebben we gekozen voor een vernieuwde webshop voor alle bedrijven. De artikelen, prijzen en afbeeldingen komen uit Oculus en alle gegevens zijn altijd up-to-date. Bestellingen worden direct in Oculus geregistreerd en kunnen ook door de gebruiker worden afgehandeld.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.