Magento webshop aan King voor Kitsch Kitchen

Weg met de winkel, focus op online

Vicus realiseerde voor het merk KitschKitchen een nieuwe Magento webshop. Stijl en kleur voeren de boventoon in combinatie met de koppeling met King.
www.kitschkitchen.nl

Eind december 2017 besloot Kitsch Kitchen de winkeldeur te sluiten en zich grotendeels toe te leggen op haar internationale groothandel met een webshop voor consumenten in Nederland.

Vicus realiseerde, samen met King dealer Van Zutphen, de b2c webshop op basis van Magento met een koppeling aan de King administratie.

Artikelbeheer wordt volledig vanuit King gedaan. Verkoop en afrekenen verloopt via de shop en orders worden vanuit de webshop naar King verzonden waarbij nieuwe klanten automatisch in King worden aangemaakt. Voorraden worden automatisch bijgewerkt.

Inmiddels is Vicus gestart met de ontwikkeling van de b2b webshop die de bestaande zeer verouderde omgeving binnenkort zal vervangen.

Over Kitsch kitschen

Kitsch Kitchen is een Nederlands bedrijf, dat in 1994 is gestart met de import van vrolijk gekleurde keuken- en woonartikelen uit Mexico. Met het idee om van het populaire Mexicaanse tafelzeil tassen te laten maken, was ook het merk Kitsch Kitchen geboren.

Het merk Kitsch Kitchen is inmiddels wereldwijd bekend om haar vrolijke en kleurrijke producten. Mensen worden blij van haar producten en dat is precies waar zij op uit zijn! De Kitsch Kitchen collectie is een uitgebalanceerde mix van producten uit verre landen en eigen ontwerpen. Grote inspiratiebron is nog altijd Mexico, maar ze kijken ook graag naar de esthetiek Afrikaanse en Aziatische landen. Daarnaast halen zij veel inspiratie uit de jaren vijftig, zestig en zeventig van de vorige eeuw.


Lees meer over: Detailhandel  ▫  Groothandel  ▫  Hobby, sport en recreatie  ▫  Integreren  ▫  Magento  ▫  Magento aan King  ▫  Webshops  ▫  Woninginrichting

Ga terug