Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento webshop aan Exact voor Techno Motor Veghel

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

Vicus bouwde de Magento webshop inclusief partsfinder en koppeling naar Exact globe voor de b2b verkoop van accessoires voor crossmotoren.

techno-motor-veghel-home

Speciaal is de mogelijkheid om in een motorwinkel direct met de consument accessoires uit te zoeken en te bestellen. In 2017 werd de webshop geupgrade naar Magento 1.9.3 en is de site voorzien van een nieuwe responsive template.

Vicus begrijpt het. Ik kende Vicus al uit een eerder traject en met hen kun je in fases schakelen. Zo hebben we eerst deze webwinkel ontwikkeld zonder dat we daarna iets verplicht waren. Gelukkig was Vicus gedurende het hele traject een belangrijke gesprekspartner voor ons. Die expertise, plus de bereidheid om zaken uit te besteden die voor anderen core business zijn, maken het een fijne partij. Ik weet dat Vicus goed is met koppelen maar onze koppeling tussen Exact en Magento is uitgevoerd door een partner bijvoorbeeld, toch kwam ook hier de ervaring van Vicus goed van pas.

  • Met consument communiceren zonder kanaal uit te schakelen
  • Koppeling met Exact Globe

Techno Motor Veghel Partsfinder ScreenshotTMV bestaat al dertig jaar en heeft dus het tijdperk gekend waarin het alles via een catalogus deed met faxformulieren en noem maar op. “Dat is niet meer van deze tijd,” claimt Zijerveld. “We werkten al met Exact als ERP-systeem, waarin ook onze voorraad wordt beheerd, en hadden online een 100% maatwerkoplossing draaien. De maatwerk webshop ombouwen betekende eigenlijk het wiel opnieuw uitvinden. Dat was reden om een andere oplossing te zoeken waarbij ik wilde blijven werken met Exact en een winkeloplossing zocht die ook geschikt was voor het buitenland. Magento is populair en lijkt me een flexibele oplossing voor de toekomst.

  • Met maatwerk dure toekomst
  • Flexibele online aanwezigheid
  • Doelgroep bestelt conventioneel
  • Met consument communiceren zonder kanaal uit te schakelen

“Nu hebben we een webwinkel die gevonden kan worden in Google en onze dealers zowel in binnen- als buitenland kan ondersteunen. Ik ben blij met het behaalde resultaat en denk alweer aan vervolgstappen. Zo willen we nu dealers afgeschermd nog beter prijsinformatie bieden.”, aldus Herman Zijerveld

  • Module partsfinder
  • Webwinkel met ingebouwd CMS
  • Koppeling met Exact Globe
  • Moderne uitstraling

Techno Motor Veghel ArtikellijstTechno Motor Veghel ArtikelTechno Motor Veghel Artikellijst ProductfinderTechno Motor Veghel Home Menu Uitgeklapt

Techno-motor-veghel-partsfinder_screenshot