Magento King webshop koppeling voor Hertog hengelsport

Hertog diervoeders koos voor de ondersteuning van Vicus bij het verder doorontwikkelen van het online platform inclusief de koppeling met haar ERP-systeem.

Koppeling

In de zoektocht naar een andere partij om hun webshop te laten groeien is Hertog Diervoeders Veenendaal B.V. uitgekomen bij Vicus. Naast een gewenste koppeling met King kunnen wij ook voor Hertog Diervoeders het ontwerp van de webshop aanpassen zodat het de uitstraling heeft wat zij voor ogen hebben. Momenteel voldoet dat niet meer aan de wensen.

Overzicht bewaren

Dit project hebben wij in overleg met Hertog Diervoeders stap voor stap uitgevoerd zodat het voor iedereen overzichtelijk bleef. Allereerst heeft Vicus een uitgebreide intake gedaan om te zien wat er allemaal is en wat er gedaan moet worden. Eventueel achterstallig onderhoud is ook vastgesteld. Aan de hand van al deze informatie is het plan van aanpak opgesteld.

Vicus nam het onderhoud van de bestaande Magento platform over en realiseerde eerst de koppeling van Magento naar de King administratie. Vervolgens heeft Vicus samen met het team van Hertog een plan van aanpak gemaakt voor de verdere ontwikkeling van het Magento e-commerce platform voor Hertog diervoeders, hengelsport en de andere afdelingen.

Professionele uitstraling

Het resultaat voor Hertog Diervoeders is dat het Magento platform een koppeling heeft met de King software. Zo blijft alle informatie up to date en wijzigingen synchroniseren tussen de systemen. Daarnaast heeft Vicus het onderhoud van de webshop overgenomen.

Wij hebben de front-end van de Hengelsport webshop voorzien van een nieuwe template met een nette look en feel. Het heeft nu de uitstraling waar zij naar op zoek waren.

Dienst(en)

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.