Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento King webshop koppeling voor Hertog hengelsport

Hertog diervoeders koos voor de ondersteuning van Vicus bij het verder doorontwikkelen van het online platform inclusief de koppeling met haar ERP-systeem.

Vicus nam het onderhoud van de bestaande Magento platform over en realiseerde eerst de koppeling van Magento naar de King administratie.

Vervolgens heeft Vicus samen met het team van Hertog een plan van aanpak gemaakt voor d verdere ontwikkeling van het Magento e-commerce platform voor Hertog diervoeders, hengelsport en de andere afdelingen.

  • Update maart 2019: Het platform van Hertog is gemigreerd naar Magento 2.

Dienst(en)

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.