Magento King webshop koppeling voor Hertog hengelsport

Professionalisering e-commerce platform

Hertog diervoeders koos voor de ondersteuning van Vicus bij het verder doorontwikkelen van het online platform inclusief de koppeling met haar ERP-systeem.
www.hertog-hengelsport.nl

Vicus nam het onderhoud van de bestaande Magento platform over en realiseerde eerst de koppeling van Magento naar de King administratie.

Vervolgens heeft Vicus samen met het team van Hertog een plan van aanpak gemaakt voor d verdere ontwikkeling van het Magento e-commerce platform voor Hertog diervoeders, hengelsport en de andere afdelingen.

  • Update maart 2019: Het platform van Hertog is gemigreerd naar Magento 2.

Over Hertog Hengelsport

Hertog Diervoeders biedt een ruim assortiment met dierbenodigdheden voor gezelschapsdieren en paarden. Zij werken met veel bekende merken samen, zoals Royal Canin, Eukanuba, Pro plan, Hill's en Iams. Daarnaast hebben ze ook een eigen bekende label voor honden- en kattenvoer.

Hertog Hengelsport, gevestigd in Veenendaal, Rhenen, Nijmegen en Tilburg, biedt in haar online hengelsportwinkel een ruim assortiment met visspullen van bekende merken zoals Shimano, Fox, Korda, Elite, Preston, Spro, Guru, Savage Gear.


Lees meer over: Detailhandel  ▫  Hobby, sport en recreatie  ▫  Integreren  ▫  Magento  ▫  Magento aan King

Ga terug