Magento-King koppeling voor MK-Fix

MK-Fix bespaard tijd door koppeling Magento webshop aan King

Samen met King-dealer MCC realiseerde Vicus de koppeling tussen King en de Magento webshop van MK-Fix. De webshop werd gebouwd onder regie van MK-Fix.
www.mk-fix.nl

Vicus realiseerde, samen met King dealer Mulder, de koppeling tussen King software en de webshop en adviseerde over de inrichting met name op het gebied van slim inregelen van attributen. De webshop zelf is gebouwd door een andere webshopbouwer onder regie van MK-Fix.

Artikelen inclusief attributen gaan van King naar de webshop, Debiteuren worden twee-richtingen gesynchroniseerd en Orders gaan van de Webshop naar King om daar verder te verwerken.

Over MK-Fix

MK-Fix is uw totaalleverancier voor bevestigingsmaterialen, machines, diamantgereedschap, sleuvenfrees, vlechtmachines, vlechtdraad en diamantboormachines. Maar ook voor uw handgereedschap, lijmen, kitten, trappen, steigers en werkkleding kunt u bij hen  terecht. Daarnaast kunnen zij ook voorzien in reinigings - en beschermingsmiddelen. Hun service is compleet door het tevens verzorgen van reparaties en technische keuringen.


Ga terug