Magento B2B webshop aan King voor Friesche Olie- en Verfhandel

Omzetverhogende shop met inzage in bestelhistorie en facturen

Vicus realiseerde de uitgebreide Magento webshop met koppeling aan King business software inclusief inzage in bestelhistorie en facturen in 'mijn account'.
fov.nu

Factuurhistorie

Met de factuurhistorie word niet de informatie van de Magento facturen getoond, maar informatie van de werkelijk via de King-backoffice verzonden facturen. Klanten kunnen dus in hun 'mijn account' omgeving hun facturen inzien.

Leverhistorie

Ook de leverhistorie komt uit King.

Over Friesche Olie- en Verfhandel

De Friesche Olie- en Verfhandel (FOV) bestaat sinds 1939. Zij leveren de beste kwaliteit in verf, coatings, lakken en oliën. Dat is de basis, al jaren. Maar ze zijn meer dan alleen leverancier. De drive van FOV is om u te laten uitblinken met haar producten. Daarom zetten ze hoog in op vooruitstrevende service en advies op maat. Want ze weten dat die ambitie het verschil voor u maakt.

Al drie generaties lang werken ze op met korte lijnen, passie voor hun vak, afspraak is afspraak. Daar staan zij als solide familiebedrijf voor. En die persoonlijke werkwijze spreekt aan. Zowel bij bedrijven die al 70 jaar klant bij ze zijn, als relaties die wereldwijd kansen met FOV benutten.

In welke branche u ook actief bent, de totaaloplossing van FOV stelt u in staat uit te blinken. Wat de omvang van uw project ook is. Ons brede pakket aan hoogwaardige merken en systemen garandeert een uitstekend resultaat met een lange levensduur.


Ga terug