Magento 2 webshop aan King voor CamperPassie

Magento 2 webshop aan King

Vicus bouwde een Magento 2 webshop inclusief de koppeling tussen Magento webshop en King software. Vicus biedt een betrouwbare en veilige koppeling waarbij rekening is gehouden met ontkoppeling van de webwinkel van de King-administratie.
www.camperpassie.nl

Camper Passie verkoopt op campers gerichte onderdelen en accessoires (inclusief kampeerartikelen). In dit project bouwden wij een Magento 2 webshop inclusief de koppeling tussen Magento webshop en King software. Vicus biedt een betrouwbare en veilige koppeling waarbij rekening is gehouden met ontkoppeling van de webwinkel van de King-administratie.

Met de door Vicus ontwikkelde VOSBA e-solutions middleware zorgt Vicus ervoor dat deze Magento2 webshop echt geïntegreerd is met de King-software. CampingPassie ervaart daarmee het gemak van een totaaloplossing.

Camper Passie had voorheen een webshop op basis van Magento 1, zonder koppeling naar een logistiek/administratief pakket. Na afloop van dit project in samenwerking met Vicus en King-dealer Van Zutphen Automatisering een Magento 2 webshop (www.camperpassie.nl) gekoppeld aan King-software waarop haar klanten kunnen bestellen. Daarbij:

  1. debiteuren, artikelen en voorraad automatisch vanuit King worden in de shop bijgewerkt;
  2. debiteuren, webshoporders automatisch vanuit de webshop worden in King bijgewerkt.

Als basis voor de webshop voor Camper Passie installeert Vicus de Magento 2 community editie. Vervolgens installeerde we alle relevante Magento modules, installeerde en configureerde de koppeling en voorzagen het geheel van een responsieve en adaptieve template. Daarna werken we gezamenlijk aan het optimaliseren en stroomlijnen van het proces.

Over CamperPassie

CamperPassie is een internet speciaalzaak in camper accessoires, met passie voor iedere camper. De webshop is zo ingedeeld dat u kunt zoeken op basis van het onderstel van uw camper. Zo ziet u in één oogopslag welke accessoires er allemaal voor uw camper beschikbaar zijn.

Bent u, zoals ca 80% van de camperbezitters, in het bezit van een camper op basis van een Fiat Ducato, dan klikt u eenvoudig op het Fiat logo, vervolgens zoekt u aan de hand van bouwjaar en foto’s naar het juiste type en bij de volgende muisklik ziet u op uw scherm alle accessoires die beschikbaar zijn voor uw camper. Eenvoudiger kan het eigenlijk niet en zo voorkomt u de aanschaf van niet passende accessoires.

Naast de vele accessoires die zij voor campers aanbieden, bieden ze ook verschillende camper onderdelen aan. Hierbij kunt u denken aan technische onderdelen. Alle camper onderdelen zijn wel eens aan vervanging toe, en bij CamperPassie kunt u naar een goedkope oplossing zoeken. Voor de meeste camper merken zijn de belangrijkste camper onderdelen beschikbaar in de webshop.

 


Lees meer over: Auto- en motoronderdelen  ▫  Detailhandel  ▫  Hobby, sport en recreatie  ▫  Hosting  ▫  Integreren  ▫  Magazijn- en voorraadbeheer  ▫  Magento  ▫  Magento 2  ▫  Magento aan King  ▫  VOSBA middleware  ▫  Webshops

Ga terug