Magento 2 koppeling met King voor Kondor Hair

Kondor

Vicus realiseerde de koppeling tussen Magento 2 webshop van Kondor Hair en King business software. Artikelen, debiteuren en orders worden gesynchroniseerd.
www.kondorhair.nl

Vicus realiseerde de koppeling tussen Magento 2 webshop van Kondor Hair en King business software. Hierbij wordt de vernieuwde Magento2 VOSBA adapter van Vicus gebruikt.

Via de koppeling van Vicus worden artikelen van King naar de webshop overgebracht inclusief omschrijving, attributen en voorraad.

Debiteuren worden tussen King en de webshop synchroon gehouden. Weborders worden naar King doorgestuurd.

De Magento 2 webshop is gebouwd door Wirelabs waar wij een prima samenwerking mee hebben opgebouwd. Inmiddels worden ook aanvullende categorie-kenmerken ondersteund.

In 2013 koppelde Vicus al de Magento multishop (3 webshops) omgeving aan de King software van Kondorhair. Op dit platform konden bezoekers ook als gast bestellen (het zogenaamde COWOA, CheckOut WithOut Account).

Over Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. Ze zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land. Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat zij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.


Lees meer over: Gezondheidszorg  ▫  Groothandel  ▫  Integreren  ▫  Magento  ▫  Magento aan King  ▫  VOSBA middleware

Ga terug