Magento 2 aan King Software voor bijzonder kledingconcept van Sweet Jewellery

Vicus realiseerde voor Sweet Jewellery in korte tijd de koppeling tussen King Software en Magento 2. Artikelinformatie en voorraden worden vanuit King naar de shop gesynchroniseerd en zo bespaart Sweet Jewellery een hoop tijd.

 

 

Koppelen aan King

Sweet Jewellery is gebaseerd op een pop-up shop idee. Een aantal keer per week komen er zorgvuldig geselecteerde producten online die een gelimiteerde oplage hebben. Na ervaringen elders kwam manager Larry van Sweet Jewellery in aanraking met Vicus. Er moest een koppeling komen tussen de bestaande webshop en King. De VOSBA e-solutions middleware van Vicus is hier uitermate geschikt voor.

Magento 2 koppeling met King Software

Vicus inventariseerde de wensen en stelde voor deze in te vullen met haar standaard koppeling. In korte tijd is dit gerealiseerd. Artikelinformatie en voorraden worden vanuit King naar de shop gesynchroniseerd. Orders gaan uiteraard van de shop naar King Software, helemaal vanzelf. Hierdoor is weer een mooie stap gerealiseerd om de orderverwerking te automatiseren. Daardoor kost de orderverwerking minder tijd en treden er minder fouten op. Helemaal in lijn met de ict-filosofie van Sweet Jewellery.

Samenwerking met Magento 2 webbouwer

In dit geval heeft Vicus de Magento 2 webshop niet zelf gebouwd. De shop was er al en is gebouwd door Dutch Web Design. Het project om de Magento 2 webshop met King Software te koppelen is een prettige harmonie verlopen.

Dienst(en)

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.