Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento 2 aan King Software voor bijzonder kledingconcept van Sweet Jewellery

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen
Vicus realiseerde voor Sweet Jewellery in korte tijd de koppeling tussen King Software en Magento 2. Artikelinformatie en voorraden worden vanuit King naar de shop gesynchroniseerd. Orders gaan uiteraard van de shop naar King Software, helemaal vanzelf. Daardoor kost de orderverwerking minder tijd en treden er minder fouten op.
Schermprint van de Fashion hoofdcategorie

Bijzonder concept

Sweet Jewellery is een webshop met een specifiek en bewust concept, namelijk dat JIJ iets gelimiteerd kunt kopen. We hanteren een bewuste en andere strategie dan grote-massa webshops. Sweet Jewellery is gebaseerd op een pop-up shop idee. We hebben 3 x per week een nieuwe (en inderdaad beperkte) collectie. Hier promoten we altijd op tijd voor, met de tip om er om 19u bij te zijn. Beperkt is niets anders dan het Engelse “Limited.” En Limited Editions zijn gewild omdat niet iedereen ze kan bemachtigen. Onze collecties zijn binnen 48 uur uitverkocht. Waar mensen misgrijpen die graag iets hadden willen bemachtigen, wordt er ALTIJD actie genomen door Willemijn, die vervolgens haar best doet om de populaire (en daarmee schaarse) items aan te vullen. Het concept van Sweet Jewellery gaat voor de hippe items, die op collectiedagen (maandag, woensdag en vrijdag) vanaf 10:30 al worden aangekondigd, nogmaals met de tip om zo snel mogelijk te bestellen zodra de klok zeven uur slaat.

Vicus realiseerde de Magento 2 koppeling met King Software

Na ervaringen elders kwam Manager Larry van Sweet Jewellery in aanraking met Vicus. Vicus inventariseerde de wensen en stelde voor deze in te vullen met haar standaard koppeling. In korte tijd is dit gerealiseerd.

Artikelinformatie en voorraden worden vanuit King naar de shop gesynchroniseerd. Orders gaan uiteraard van de shop naar King Software, helemaal vanzelf. Hierdoor is weer een mooie stap gerealiseerd om de orderverwerking te automatiseren. Daardoor kost de orderverwerking minder tijd en treden er minder fouten op. Helemaal in lijn van de ict-fylosofie van Sweet Jewellery.

Samenwerking met Magento 2 webbouwer

In dit geval heeft Vicus de Magento 2 webshop niet zelf gebouwd. De shop was er al en is gebouwd door Dutch Web Design. Het project om de Magento 2 webshop met King Software te koppelen is een prettige harmonie verlopen.

 

Schermprint van de Fashion hoofdcategorie