Magento 1 hosting en onderhoud voor Vinoblesse

Vicus ondersteunt Magento 1 waar anderen dat niet meer doen.

Magento 1

Vinoblesse is een online wijnhuis met uitgebreide webshop. Deze webshop draait nog op Magento 1. Het moederbedrijf van Magento ondersteunt dit platform niet meer.

Vicus ondersteunt Magento 1

Veel webshops hebben de overstap naar Magento 2 gemaakt. Voor webshops die niet willen overstappen wordt de keuze in beheerders steeds kleiner. Vicus biedt nog wel uitgebreide ondersteuning voor Magento 1 webshops.

Omtrent alcohol is er veel wetgeving. Zo ook voor Vinoblesse. Om hier aan te voldoen was een leeftijdscheck op de website nodig. Vicus heeft deze stap toegevoegd aan de procedure van betalen. In overleg met Vinoblesse is vastgesteld wat de tekst moest worden bij deze stap.

Werken zoals jij dat wil

Wij verzorgen de hosting en het onderhoud van deze Magento 1 webshop. Zo kan Viniblesse blijven werken zoals ze gewend zijn. Na overleg en goedkeuring van Vinoblesse is de controle op leeftijd toegevoegd. Zo voldoen zij aan de regels om wijn te mogen verkopen.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Tjitske Brouwer, eigenaar

Vinoblesse is zeer tevreden over de samenwerking met Vicus, door de persoonlijke benadering, snelle reactie en adequate kennis.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.