Magento en CRM E-Commerce Specialist

King Software meer Qualified Leads door CRM en WebVisitAnalyser

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

King Business Software, leverancier van ERP software, verbetert de effectiviteit van haar marketing campagnes en genereert meer en kwalitatief betere leads.

King-home

King Business Software verkrijgt door het toepassen van de marketing- en sales automation tool WebVisitAnalyser inzicht in de kwaliteit en effectiviteit van marketingcampagnes en activiteiten per fase in het verkoopproces. Het inzicht in de online webbezoeken en het profiel van de leads geeft aan welke bron (ofwel marketingactiviteiten) leiden tot kwalitatief goede leads en welke niet. Bijsturing en optimalisatie van marketing activiteiten per fase in het verkoopproces (de salesfunnel) moeten er toe leiden dat er meer en betere Marketing Qualified leads worden gegenereerd. Deze leads kunnen direct worden opgevolgd door de salesafdeling.

Verkrijgen van betere informatie over leads en relaties

Met de WebVisitAnalyser verkrijgt King ook meer en betere informatie over haar leads en relaties. Hierdoor kan King Business Software B.V. de diverse marketingactiviteiten beter afstemmen op de diverse doelgroepen. De leads die worden gegenereerd via de site www.king.eu kunnen nu worden gekwalificeerd, geprofileerd en vervolgens worden toegewezen aan de marketing- of salesafdeling na scoring door de WebVisitAnalyser.

Ambitie om te groeien

King Business Software wil vooruit. Met een verfrissende nieuwe site en de investering in marketing en sales automation toont de organisatie ambitie om door te groeien.