King Software meer Qualified Leads door CRM en WebVisitAnalyser

Hoger rendement uit marketing campagnes en verkoopinspanningen

King Business Software, leverancier van ERP software, verbetert de effectiviteit van haar marketing campagnes en genereert meer en kwalitatief betere leads.
www.king.eu

King Business Software verkrijgt door het toepassen van de marketing- en sales automation tool WebVisitAnalyser inzicht in de kwaliteit en effectiviteit van marketingcampagnes en activiteiten per fase in het verkoopproces. Het inzicht in de online webbezoeken en het profiel van de leads geeft aan welke bron (ofwel marketingactiviteiten) leiden tot kwalitatief goede leads en welke niet. Bijsturing en optimalisatie van marketing activiteiten per fase in het verkoopproces (de salesfunnel) moeten er toe leiden dat er meer en betere Marketing Qualified leads worden gegenereerd. Deze leads kunnen direct worden opgevolgd door de salesafdeling.

Verkrijgen van betere informatie over leads en relaties

Met de WebVisitAnalyser verkrijgt King ook meer en betere informatie over haar leads en relaties. Hierdoor kan King Business Software B.V. de diverse marketingactiviteiten beter afstemmen op de diverse doelgroepen. De leads die worden gegenereerd via de site www.king.eu kunnen nu worden gekwalificeerd, geprofileerd en vervolgens worden toegewezen aan de marketing- of salesafdeling na scoring door de WebVisitAnalyser.

Ambitie om te groeien

King Business Software wil vooruit. Met een verfrissende nieuwe site en de investering in marketing en sales automation toont de organisatie ambitie om door te groeien.

Door ons jarenlange partnerschap met Vicus was er voor ons geen twijfel om de samenwerking met hen te versterken en zelf met de uitstekende tools vtiger en WebVisitAnalyser te gaan werken.

Gerdien Blokhuis, Commercieel Manager

Over King Business Software B.V.

Al 36 jaar helpt King ondernemers bij hun administratieve automatisering. Bij King krijg je betrouwbare business software: compleet en gemakkelijk in het gebruik. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. Met voorraadadministratie, projectenadministratie, magazijnbeheer en webshopkoppeling, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat je business kan groeien en bloeien.

Groot of klein, accountant, zzp’er of productiebedrijf, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op alle bedrijfsbehoeften. Slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Zowel offline als online. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen. King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst van je bedrijf. Vicus en King hebben elkaar gevonden waar het gaat om webwinkels en relatiebeheer. Vicus koppelt jouw webshop aan King en zorgt desgewenst dat het relatiebeheersysteem vtiger CRM aan King wordt gekoppeld. Zo haal je nog meer profijt uit jouw King software.


Ga terug