Internationale b2b Magento webshop voor Hycult Biotech

Internationale Magento webshop

Vicus realiseerde de internationale Magento webshop voor Hycult Biotech. Met een professionele presentatie.
www.hycultbiotech.com

Vicus realiseerde de Magento webshop en bouwde een professionele Magento template op basis van door Hycult aangereikt foldermateriaal.

Vanwege het verschil in afspraken met distributeurs gedraagt de webshop zich in verschillende regio's anders. Zo zijn er in Nederland bijvoorbeeld geen prijzen te zijnen wordt je voor de verkoop doorverwezen naar een distributeur. In sommige landen kunnen wel direct online orders worden geplaatst. Zo is de webshop dus eigenljik een mix van catalogus/marktplaats en webshop.

  • De hosting van de shop is ondergebracht bij Magento hoster Byte.
  • Vicus heeft intussen de Magento webshop geupgrade van versie 1.7 naar 1.9.

Over Hycult Biotech

Hycult Biotech is een toonaangevende fabrikant van onderzoek op het gebied van aangeboren immuniteit reagentia. Hun producten zijn mede ontwikkeld door onderzoekers over de hele wereld. Door het aansluiten van wetenschap aan ziekten, bieden deze producten innovatieve onderzoeksoplossingen waarmee betere behandeling, controle en preventie mogelijk wordt.

De focus op aangeboren immuniteit betekent dat Ze speciale aandacht besteden aan producten met betrekking tot antimicrobiële peptiden, acutefase-eiwitten, TLR, LPS en microbiële toxines. Hycult Biotech heeft verder een specifieke belangstelling voor ontstekingen en cel- en weefselschade.


Lees meer over: Gezondheidszorg  ▫  Implementeren  ▫  Magento  ▫  Producent  ▫  Upgrades en updates  ▫  Webshops

Ga terug