Interior Escapes koppelt King Business Software aan Vtiger

King aan Vtiger Gekoppeld

Linteloo website gebruikte al King business software voor administratie, logistiek en facturatie naar hun klanten. Ze zochten naar een oplossing voor marketing en salesteam. King dealer MCC wees hen op vtiger met als optie te koppelen aan King zodat het synchroniseren van Debiteuren en het verwerken van orders sneller en makkelijker zou verlopen.
linteloo.com

De klant maakte al gebruik van de King Business Software voor administratie, inkoop, logistiek en facturatie. Vicus heeft vtiger geïmplementeerd voor de verkoopafdeling en met het King platform gekoppeld. Debiteuren en verkooporders synchroniseren met het King platform.

Over Interior Escapes |Linteloo

Linteloo is een merk van Interior Escapes en is een groothandelaar en maker van hun eigen meubel merk. Ze hebben hun eigen ontwerpteam en maken stylish moderne designs voor woninginrichting en verkopen dit wereldwijd. Door de snelle en succesvolle implementatie konden ze snel weer verder.


Lees meer over: Groothandel  ▫  Integreren  ▫  Sales automation  ▫  Service automation  ▫  Software as a Service  ▫  Vtiger aan King  ▫  Vtiger CRM  ▫  Woninginrichting

Ga terug