Interior Escapes koppelt King Business Software aan Vtiger

King aan Vtiger Gekoppeld

Interior Escapes, bekend van de merken Linteloo en Piet Boon, gebruikte al King business software voor administratie, logistiek en facturatie naar hun klanten. Ze zocht naar een oplossing voor haar marketing en verkoopteam. King dealer MCC wees hen op vtiger crm met als optie te koppelen aan King zodat het synchroniseren van Debiteuren en het verwerken van orders sneller en makkelijker zou verlopen.
linteloo.com

Interior Escapes maakte al gebruik van de King Business Software voor administratie, inkoop, logistiek en facturatie. Vicus heeft vtiger CRM geïmplementeerd voor de verkoopafdeling en met het King platform gekoppeld. Debiteuren, Verkooporders en omzetgegevens synchroniseren met het King platform.

Over Interior Escapes | Linteloo | Piet Boon

Linteloo en Piet Boon zijn merken van Interior Escapes. Interior Escapes is een groothandelaar en maker van luxe meubels en woningaccessoires. Ze hebben hun eigen ontwerpteam en maken moderne designs voor woninginrichting en verkopen dit wereldwijd. Door de snelle en succesvolle implementatie konden ze snel weer verder.


Lees meer over: Groothandel  ▫  Integreren  ▫  Sales automation  ▫  Service automation  ▫  Software as a Service  ▫  Vtiger aan King  ▫  Vtiger CRM  ▫  Woninginrichting

Ga terug