IE Systems upgrade Vtiger 6.4 naar 7.1

Vicus heeft het hele Vtiger CRM opgezet en ingericht, zodat het goed in gebruik kon worden genomen met alle functies die IE Systems nodig had. Inclusief een koppeling met Mautic, zodat de e-mail vanuit Mautic kan worden verzonden. Naar een succesvolle installatie en inrichting van Vtiger 6.1 was het nu ook tijd om het Vtiger CRM te upgraden naar Vtiger 7.1.

Vicus heeft het Vtiger CRM van IE Systems geupgrade met de nieuwste versie van het Vtiger CRM. Deze nieuwe versie 7.1 bevat veel verbeteringen en bugfixes in het CRM-systeem. Hierdoor is het CRM meer gebruiksvriendelijk geworden en heeft ook de nieuwste functies en security updates die in deze Open-Source release zijn vrijgegeven.

iesystems.nl

Vtiger CRM is online software die door meer dan 300.000 bedrijven gebruikt wordt om hun bedrijfsprocessen te automatiseren. Vtiger CRM helpt ook om je marketing en klantenservice te verbeteren.

Over IE Systems

IE Systems was opgericht in 1997 door Jaap van Baar en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door betrouwbare oplossingen te bieden tegen geurhinder en rioolschade veroorzaakt door H2S. IE Systems onderscheidt zich binnen de markt met een scala aan innovatieve en eco-effectieve oplossingen die worden samengebracht in efficiënt maatwerk tegen een scherp tarief.


Lees meer over: Installatiebedrijf  ▫  Upgrades en updates  ▫  Vtiger CRM

Ga terug