Hippefruitmand.nl gaat voor Magento 2

Van Magento 1 naar Magento 2

Hippefruitmandje.nl is een webshop die fruit mandjes verkoopt op een Magento 1 webshop. Hun wens was om over te stappen van Magento 1 naar Magento 2 met het behouden van hun ontwerp en functionaliteiten van webshop. Vicus heeft dit project perfect opgeleverd en de hele webshop transformeert in een Magento 2 webshop met het behouden van hun ontwerp en functionaliteiten.  
www.hippefruitmand.nl

De nieuwe Hippefruitmand kon al binnen een paar weken online en gelijk gebruik maken van Magento 2. Vicus heeft ook geholpen met de migratie van producten en optimalisatie.

Over Hippefruitmand.nl

Bij Hippefruitmand.nl vind je diverse soorten fruitmanden, gevuld met het lekkerste en beste verse fruit. Hun zorgen ervoor dat jou fruitmand een heerlijk cadeau is. Eenvoudig en snel online te bestellen, laten versturen en bij de ontvanger thuis bezorgen. De Hippe fruitmand is een leuk, verrassend en gezond cadeau voor iedereen.

 


Lees meer over: Integreren  ▫  Maatwerk Ontwikkeling  ▫  Magento  ▫  Magento 2  ▫  Upgrades en updates  ▫  Voedings- en genotmiddelen  ▫  Webshops

Ga terug