Healthynez integraal zorgplatform met crm aan King

één boekhouding, één CRM-systeem en één e-commerceplatform

Webwinkel, gezondheidspraktijk en sportschool ineen. Aan de achterkant onlosmakelijk verbonden: één boekhouding, één CRM-systeem en één e-commerceplatform.
www.healthynez.nl

Een webwinkel, gezondheidspraktijk en sportschool ineen. Aan de voorkant drie verschillende eilandjes, aan de achterkant onlosmakelijk verbonden: één boekhouding, één CRM-systeem en één e-commerceplatform. Izak klopte met zijn plan voor een online-gezondheidsplatform aan bij Vicus.

Healthynez was al bekend met Vtiger CRM. Samen met Vicus hebben we gespard over de verschillende mogelijkheden: heel leuk om te doen. Nog leuker is om te zien dat het nu allemaal vorm krijgt.

  • drie bedrijven administratief samenbrengen;
  • beperken administratieve last;
  • koppeling King business software.

Gezond leven is geen trend meer te noemen maar meer een zaak waar eigenlijk iedereen op een bepaalde manier wel mee bezig is. Dat kan door middel van gezond eten, veel sporten of door goed te luisteren naar je lichaam. Het beste resultaat krijg je natuurlijk als je deze drie werelden samenbrengt. Izak en Mieke, de oprichters van de nieuwe organisatie hadden in hun hoofd snel het gehele plaatje rond waarbij zij zagen dat het internet en de juiste gegevensstromen een belangrijke rol zouden gaan spelen.

Aangezien de partner van Mieke een achtergrond heeft in zowel systeembeheer als sport werd hij erbij betrokken en is hij nu als medewerker verantwoordelijk voor de IT. "Het koppelen van de websites is één ding, maar het samenbrengen van alle (klanten)gegevens is een project op zich," vertelt Izak. "Dedy gaf al snel aan dat onze plannen de software van de webshop die we toentertijd bij Mijnwebwinkel.nl hadden zou overstijgen. Hij kende een bureau dat een stap verder kan gaan en zo kwamen we bij Vicus terecht."

Alle informatie uit de drie verschillende bedrijven komt samen in één CRM-systeem. "Onze drie websites ogen stuk voor stuk als op zichzelf staande organisaties, maar aan de achterkant doorkruisen ze elkaar op allerlei gebieden. In het crm-systeem worden de voedings- en bewegingsplannen van klanten precies bijgehouden. Ook de vitaminen en mineralen die worden geadviseerd staan vermeld. Wanneer iemands pillen volgens het CRM-systeem bijna op zijn, krijgt hij meteen een mailtje: 'is het tijd om opnieuw te bestellen?'"

VOSBA Platform

King boekhouding, Magento webshop, Vtiger CRM en onze leveranciers zijn met elkaar verbonden via het VOSBA-integratieplatform van Vicus. Klanten, artikelen en bestellingen worden daarmee tussen de systemen uitgewisseld. De facturen die via de verschillende bedrijven worden verstuurd, worden ook allemaal geboekt in hetzelfde boekhoudsysteem. Izak: "Zonder automatisering is de administratie een enorme tijdrovende klus. Binnen twee weken was samen met Vicus en King dealer Van Zutphen de hele boel daarom overgezet in de boekhoudsoftware van King. Nu gaat het grotendeels vanzelf en kunnen wij ons weer meer bezighouden met onze klanten."

Betalen via MultiSafepay

Met één contract van Vicus partner MultiSafepay kan Healthynez iDeal, creditcards en verschillende Europese betaalmethode accepteren.

Binnen twee weken was het eerste deel van ons platform operationeel

Izak Riedijk, eigenaar Healthynez Holding B.V.

Over Healthynez / Pullz / Supplementz

De specialist op het gebied van orthomoleculaire voeding, laboratorium onderzoeken, supplementen, superfoods, hormoonfactor trainer, sport & gezondheid. De orthomoleculaire therapeut kan u helpen met o.a. overgewicht, verminderde weerstand, vermoeidheidsklachten, schildklier problemen, sportvoeding, candida, uitgeputte bijnier, spijsverteringsproblemen en huidproblemen.


Lees meer over: Detailhandel  ▫  Dienstverlener  ▫  Gezondheidszorg  ▫  Relatiebeheer  ▫  Service automation  ▫  VOSBA middleware  ▫  Vtiger aan King  ▫  Vtiger CRM

Ga terug