Gladiator Sports neemt Magento in gebruik

Gladiator Sports is klant bij Vicus sinds 08 april 2015.

Vicus heeft het hele Magento platform opgezet en het template geinstalleerd met aanpassingen in het template zelf (front-end). Bij het installeren werd er ook een extra plug-in geinstalleerd, zodat je in het front-end kan zien wanneer een product niet of wel op voorraad is.

Vicus helpt ook met de ondersteuning van Magento. We doen updates, upgrades met de nieuwste Magento versie en security patches, zodat de webshop veilig online kan zijn en altijd up-to-date is.

www.gladiatorshop.nl

Magento is een e-commerceplatform waarmee webshops worden gebouwd. Deze open source-technologie is flexibel en krachtig en biedt een variatie aan functionaliteit van je online winkel. Magento is geoptimaliseerd voor zoekmachines en heeft een professioneel catalogusbeheer en tools, zodat je makkelijk producten kan beheren. Hier heeft Gladiator Sports gelijk gebruik van gemaakt om hun onderneming uit te breiden online.

Over Gladiator Sports

Gladiator Sports, gestart in 1997 als één van de eerste paintballparken van Nederland, heeft over de jaren heen een sterke naam opgebouwd in de paintballwereld. De organisatie is uitgegroeid tot het grootste en meest professionele outdoor combat-park van Nederland, met een breed aanbod aan combat activiteiten, waaronder: Paintball, Airsoft, Kinderpaintball, Kinderairsoft, Boogschieten en Combat Lasergame. Daarom zijn ze nu ook een webshop begonnen om hun producten online te verkopen, zodat de onderneming verder kan groeien.


Lees meer over: Hobby, sport en recreatie  ▫  Hosting  ▫  Magento  ▫  Upgrades en updates  ▫  Webshops

Ga terug