Filmpartners gebruikt vtiger

Optimale relatie met klanten via vtiger klantportaal

Filmpartners heeft zowel de Nederlandse versie van vtiger als het klantportaal in gebruik.
www.mxfserver.com

Filmpartners, gerelateerd aan United Broadcast Facilities en specialist op gebied van Reality Televisie heeft gekozen voor Vtiger CRM van Vicus om haar klantgerichte processen te optimaliseren.

Filmpartners bestaat uit een tweetal onderdelen: Filmpartners Reality en Filmpartners Software. Belangrijke projecten van Filmpartners zijn onder andere Big Brother en vele andere reality series. Naast de installatie van Vtiger CRM inclusief het online klantportaal heeft Vicus tijdens workshops het crm-systeem nader afgestemd op de klant- en verkoopprocessen bij Filmpartners.

Over FilmPartners

Filmpartners bestaat uit: Filmpartners Reality en Filmpartners Software. Filmpartners Reality - Waar Reality-tv wordt gemaakt, kunt u ze aan het werk zien: de reality specialisten van Filmpartners. Vanaf de allereerste Big Brother aflevering is Filmpartners niet meer weg te denken uit de wereld van reality. Filmpartners Software - 32 jaar ervaring als Broadcast Facility House. Software & systemen ontwerpen voor Big Brother© en andere Reality formats. TV-series in meer dan 16 landen met inbegrip van opleiding en ondersteuning. Actief ontwerp en ondersteuningsteam voor MXFserver product.


Lees meer over: Consultancy en training  ▫  Dienstverlener  ▫  Klantenportaal  ▫  Relatiebeheer  ▫  Vtiger CRM

Ga terug