Divoza Magento Enterprise webshop aan King Enterprise

Topomzet realiseren met goed e-commerce platform

Vicus realiseerde voor Divoza Horseworld de koppeling tuisen Magento Enterprise en King Software Enterprise editie en voerde diverse verbeteringen door op de b2c webshop.
www.divoza.com

Vicus verzorgt het dagelijks onderhoud van de Magento Enterprise webshop sinds 2015 en realiseerde de koppeling tussen de Magento Enterprise en de King Enterprise. Met name een uitdaging vanwege het hoge volume aan mutaties.

Doordat Divoza meerdere vestigingen heeft in Nederland waarvan de voorraad continue wordt gemuteerd is de beschikbare voorraad voor online verkoop continue in beweging. Dat leidt tot een enorm volume aan mutaties die richting de webshop verwerkt worden. Daarnaast zijn er vele mutaties m.b.t. prijzen en artikelen (kenmerken, afbeeldingen) te verwerken.

De mutaties in de shop lopen gewoon door terwijl er een flink volume aan bezoekers op de webshop langs komt.

Uiteraard worden klanten automatisch aangemaakt in King en worden de orders automatisch naar King doorgestuurd.

Vanwege de omvang, het aantal updates en het aantal bezoekers is de hosting van deze webshop ondergebracht bij Magento hoster Byte.

Jmango App gekoppeld aan de Magento webshop

Met de App voor zowel iOS als Android kunnen klanten nog makkelijker bestellen.


Over Divoza Horseworld

Sinds 1928 staat Divoza Horseworld wereldwijd bekend als leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Paarden en ruiters die een keuze maken uit de collectie van Divoza Horseworld zien er altijd op en top uit.

In het uitgebreide assortiment vindt je altijd verrassende nieuwe ruitermode, trendy hoofdstellen, een grote collectie boeken, comfortabele jodhpurs en laarzen, en nog honderden andere nieuwe artikelen buiten onze uitgebreide basiscollectie.

Thuiswinkelen en kiezen uit de grootste internationale collectie ruitersportartikelen is een reuze gezellige bezigheid. Een uitgelezen collectie kwaliteitsartikelen, die in de immense Divoza magazijnen gereed liggen voor verzending naar paardenliefhebbers binnen Europa, maar ook naar de Verenigde Staten, Midden- en Verre Oosten en zelfs tot in Australië en Nieuw Zeeland.


Ga terug