Dexteritas B.V. kiest Vtiger als fonds beheer systeem

Marketing- en salesautomation

Dexteritas B.V. heeft vtiger gekozen als een fonds beheer systeem om hun investeerders en online activiteiten te ondersteunen. Vicus heeft geholpen om vtiger te integreren en in te zetten als een fonds beheer systeem. Dat houd in dat je valuta als voorraad gaat zien in het back-end systeem.
www.dexteritas.nl

Vicus heeft extra modules geïnstalleerd, zoals een flexibele funnel chart, hiermee kan je aparte funnels op het dashboard zetten en bekijken. Heel specifiek voor Dexteritas is de mogelijkheid om twee verschillende funnels in te richten. Ieder met hun eigen statussen en flow.

  • Funnel voor het werven van geldverstrekkers
  • Funnel voor het werven van geldleners

Er is ook een relatie module ingebouwd die nodig is om onbeperkt relaties in het systeem te zetten zodat er een overzicht is van alle investeerders, klanten, adviseurs en beinvloeders.

Over Dexteritas B.V.

Dexteritas is een private debt fonds gericht op het financieren van middelgrote bedrijven in Nederland en zijn een zelfstandige investerings­maatschappij, volledig onafhankelijk van banken of andere financiers (het MKB+ ofwel 'mid-market' segment).

Het Dexteritas team bestaat uit ervaren professionals die allen ruime ervaring hebben op het gebied van financieren en investeren; onder andere opgedaan bij banken, private equity en mezzanine fondsen in Nederland, België en Londen.


Ga terug