Dexteritas B.V. kiest Vtiger als fonds beheer systeem

Marketing- en salesautomation

Dexteritas B.V. is overgestapt en heeft vtiger gekozen als een fonds beheer syteem om hun investeerders en online activiteiten te ondersteunen. Vicus heeft geholpen om vtiger te integreren en in te zetten als een fonds beheer systeem. Dat houd in dat je valuta als voorraad gaat zien in het back-end systeem. Wij hebben ook extra modules geïnstalleerd in het admin panel, zoals een flexibele funnel chart, hiermee kan je aparte funnels op het dashboard zetten en bekijken.
www.dexteritas.nl

Er is ook een relatie module ingebouwd die nodig is om onbeperkt relaties in het systeem te zetten zodat er een overzicht is van alle investeerders en klanten.

Over Dexteritas B.V.

Dexteritas is een private debt fonds gericht op het financieren van middelgrote bedrijven in Nederland en zijn een zelfstandige investerings­maatschappij, volledig onafhankelijk van banken of andere financiers (het MKB+ ofwel 'mid-market' segment).

Het Dexteritas team bestaat uit ervaren professionals die allen ruime ervaring hebben op het gebied van financieren en investeren; onder andere opgedaan bij banken, private equity en mezzanine fondsen in Nederland, België en Londen.


Ga terug