CRM-implementatie bij Frisian Motors met WooCommerce koppeling

Vtiger CRM met koppeling WooCommerce webshop

Voor Frisian Motors implementeerde Vicus het topklasse vtiger CRM systeem inclusief koppeling met de WooCommerce meertalige webshop.
www.frisianmotors.com

Voor Frisian Motors implementeerde de Nederlandse vtiger specialist, Vicus eBusiness Solutions uit Amersfoort het topklasse vtiger CRM systeem. Na het installeren van vtiger CRM werd een crm-workshop gehouden om het crm-systeem optimaal aan te sluiten bij de bedrijfsprocessen van het autobedrijf Frisian Motors. Vicus trainde de crm-gebruikers, verzorgde de configuratie en installeerde diverse modules, waaronder de PDF-maker.

Per product kent Frisian Motors een aantal accessoires en gereedschappen en losse (vervangings)onderdelen. Frisian werkt met eindgebruikers en dealers, daarnaast als ze via dealer verkopen willen ze graag alsnog de eindgebruiker kennen. Voor klantenservice en garantie is het gewenst om voertuighistorie op te bouwen, daarvoor worden de vtiger CRM tickets gebruikt. Vanuit het CRM wordt het nu mogelijk om de historie te volgen van individuele voertuigen, aantal reparaties en soort reparatie.

Over Frisian Motors

Frisian Motors is gestart in 2009. Een enthousiaste groep ingenieurs die geruime tijd gefascineerd zijn in de opkomst van elektrisch vervoer. Wie zich verdiept in de techniek zal zeker beamen dat elektrisch de toekomst is. Het is gemakkelijk te transporteren, beheren en met de accutechniek van tegenwoordig goed op te slaan.


Ga terug