Coufreur Events optimaliseert verhuurproces marktkramen met Vtiger CRM

Vicus heeft Coufreur Events mogen begeleiden in het opzetten van een geautomatiseerd proces van reservering tot facturatie van hun marktkramen.

Goed uit de startblokken

Onder de naam Megabeurs is dit bedrijf opgericht en specialiseert zich in het verhuren van marktkramen. De standhouders die een kraam willen huren vullen een webformulier in. Het webformulier komt binnen in een mailbox en wordt daarna volledig handmatig verwerkt.

Om deze processen te stroomlijnen en ook schaalbaar te maken hebben zij contact gezocht met Vicus. Wij hebben ruime ervaring met Vtiger CRM en konden Coufreur Events

Meegroeien met het bedrijf

De eigen procedure van Coufreur Events werkte wel, maar bij groei zou het niet meer te doen zijn om alles handmatig te verwerken. Omdat Coufreur nog in opstart is hebben wij met de klant afgesproken het platform eenvoudig in te richten. Dit houdt in dat een aantal onderdelen nog wel handmatig blijven, maar dat er in stapjes geautomatiseerd kan worden.

Vtiger CRM is uitermate geschikt voor deze opzet doordat het is opgebouwd uit losse modules. Door op deze manier de afspraken te maken blijven de kosten overzichtelijk. Op termijn, als de onderneming groeit, groet Vtiger met het bedrijf mee. Daarnaast krijgt een nog startend bedrijf een kans om kennis te maken met Vtiger.

Resultaat

Vicus heeft Coufreur Events begeleid in het opzetten van een gestroomlijnder proces. Dit proces loopt van het binnenkomen van een reservering tot en met de facturatie. Wanneer Coufreur Events verder groeit, hebben ze een CRM systeem wat eenvoudig met hen mee kan groeien.

Dienst(en)

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.