Coufreur Events gebruikt Vtiger CRM voor de organisatie van markten en verhuur van marktkramen

Optimaal proces scheelt veel tijd en fouten

Vicus heeft Coufreur Events begeleid in het opzetten van het proces van het vastleggen van de reservering van marktkramen tot en met de facturatie.

Coufreur Events werkt al sinds de start in 2017 met een papieren administratie. Eigenaar Jordy was op zoek naar een efficiëntere manier om de reserveringen van zijn marktkramen en standplaatsen te organiseren en professioneler met zijn klanten te communiceren.

Vicus heeft Coufreur Events begeleid in het opzetten van het proces van het vastleggen van de reservering tot en met de facturatie. De communicatie naar klanten is nu professioneler en meer 'on-time', waardoor Coufreur Events minder inkomsten misloopt en klanten beter worden geïnformeerd. Dat scheelt ook veel telefoontjes.

Over

Coufreur-Events is een jonge organisatie en opgericht op 16 november 2017 onder de firma naam Megabeurs Zuid-Holland. Op 1 augustus 2019 zijn ze van firma naam gewijzigd naar Coufreur-Events. Ze zijn een evenementen-bureau en verhuren marktkramen en standplaatsen op diverse braderieën en jaarmarkten in de randstad.


Ga terug