Magento en CRM E-Commerce Specialist

Bedrijfskledingshop Magento webshop King-koppeling

Klantcases in je mailbox?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen

Vicus verbeterde de Magento webshop en verzorgde de King koppeling via VOSBA. Bedrijfskledingshop zag klanttevredenheid en aantal klanten weer toenemen.

Huizingh-Bedrijfskledingshop-home_screenshot_source

Een niet werkende Magento – King koppeling, een webshop met veel technische problemen en een Magento leverancier die deze problemen niet kon oplossen. Het aantal online verkopen liep hierdoor terug. Dit bracht de continuïteit van de organisatie in gevaar.

De Bedrijfskledingshop wilde juist vooruit door het online verkoopproces te verbeteren en zo haar reeds opgebouwde marktpositie te waarborgen. De organisatie wilde de Magento webshop doorontwikkelen / professionaliseren en een werkende Magento King koppeling.

Magento geeft ruimte voor innovatie

Bedrijfskledingshop Maten Kleuren ScreenshotVicus professionaliseerde de Magento webshop bedrijfskledingshop.nl en zorgde voor een stabielere webshop aan King koppeling met de VOSBA middleware. Met de moderne Magento webshop ziet de Bedrijfskledingshop het klantvertrouwen, de klanttevredenheid en het aantal klanten (weer) toenemen.

Voorop lopen met nieuwe ontwikkelingen

Ondanks dat de bedrijfskledingmarkt een traditionele markt is, wil de Bedrijfskledingshop voorop lopen met nieuwe ontwikkelingen. De tijd die de Bedrijfskledingshop nu bespaart met de professionelere Magento webshop en stabielere Magento King koppeling steekt de organisatie onder meer in innovatie.

  • professionaliseren van de Magento webshop met King koppeling via de VOSBA middleware;
  • de Magento aan King koppeling zorgt voor verbeterde artikelsynchronisatie. Magento is leidend waardoor alle functionaliteiten van het platform goed benut kunnen worden in combinatie met King software;
  • klanten van de Bedrijfskledingshop krijgen in de toekomst meer mogelijkheden zoals op welke plek (borst, rug) van de kleding zij willen laten bedrukken.

Hard werken en innovatief zijn

De tijd die de Bedrijfskledingshop nu bespaart met de professionelere Magento webshop en stabielere Magento-King koppeling steekt de organisatie onder meer in innovatie.

Door hard te werken en door innovatief te zijn in een traditionele markt wil de Bedrijfskledingshop haar marktpositie als dé specialist voor de online verkoop van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en het bedrukken/borduren van artikelen behouden en uitbouwen door de klant online meer service tools te bieden tijdens het winkelen.

Waarom Bedrijfskledingshop voor Vicus koos

Lisanne Huizingh, directeur/eigenaar van de Bedrijfskledingshop besloot contact op te nemen met Vicus om de problemen op te lossen en de Magento webshop te professionaliseren.

“Ik kende Luuk Roovers, directeur van Vicus al van diverse beurzen en evenementen. Vicus heeft als Magento dienstverlener bewezen diverse Magento projecten te kunnen klaren, waar andere Magento dienstverleners tekortschieten. Bovendien heeft Vicus al sinds 2009 ervaring met het koppelen van webshop aan King. Ik twijfelde dan ook geen moment en besloot Luuk te bellen om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen”.

“Omdat wij tevreden waren over het King pakket voor de boekhouding hebben we met de Magento dienstverlening van Vicus twee vliegen in een klap geslagen: een professionalisering van onze webshop door Vicus en een stabielere webshop aan King koppeling dankzij de VOSBA middleware”.

Specialist in bedrukken/borduren en zeefdrukken van kleding

De Bedrijfskledingshop mag zich met recht specialist noemen in het bedrukken, borduren en zeefdrukken van kleding. Met de jarenlange ervaring en kennis van de diverse technieken, mogelijkheden en onmogelijkheden, en diverse innovaties door de jaren heen onderscheidt de Bedrijfskledingshop zich van haar concurrenten.

Bedrijfskleding voor elke branche en type organisatie

Alle organisaties kunnen in principe bij De Bedrijfskledingshop terecht voor de aankoop van kleding. De Bedrijfskledingshop levert met name aan grotere organisaties en het MKB. Zo maken diverse bedrijven die actief zijn in de logistiek, bouw -en installatiebranche gebruik van de diensten van de De Bedrijfskledingshop.

Bedrijfskledingshop-home_screenshot
Bedrijfskledingshop-dealer-Tricorp.png
Bedrijfskledingshop artikel
Bedrijfskledingshop-artikel-meerdere-regels.png