Autobedrijf Jan Hop vtiger met klantportaal en koppeling dealersysteem

Automatiseren relatiebeheer via portaal, signaleren APK en beurten

Autobedrijf Jan Hop uit Roosendaal maakt sinds 2014 gebruik van de CRM-oplossing van Vicus. Vicus heeft het vtiger CRM systeem bij Hop geïmplementeerd.
www.janhop.nl

De oplossing voor autobedrijf Jan Hop bestaat uit een systeem waarin zowel klanten als hun bijbehorende auto's zijn opgeslagen. Door de koppeling met het dealer management systeem (DMS) en het kentekenregister (RDW) blijven de gegevens in het vtiger CRM systeem actueel.

Via werkstromen worden op de juiste momenten triggers, e-mails en brieven gegenereerd zodat de klanten van Autobedrijf Jan Hop op de hoogte blijven van de belangrijkste momenten in de levenscyclus van hun auto. Via het klantportaal kunnen klanten hun onderhoudshistorie raadplegen. Tevens kunnen zij een afspraak inplannen voor de werkplaats.

  • Auto's, onderdelen en accessoires registratie
  • Relaties onderdelen en merk/type vastgelegd
  • Koppeling DMS
  • Koppeling kentekeninformatie
  • Koppeling voertuiginformatie

Door het gebruik van het CRM systeem dat door Vicus specifiek is ingericht voor de automotive branche is de communicatie met onze klanten flink verbeterd. Het CRM systeem en de dienstverlening van Vicus geeft ons overzicht, betere klantfocus en zorgt voor tijdbesparing.

Chris Hop, directeur

Over Jan Hop Roosendaal

Jan Hop is official dealer van Jeep, Lancia, Honda, Subaru, Ssangyong, Dodge & Chrysler. Maak online uw werkplaats afspraak of bestel online uw onderdelen zodat u ze morgen in huis heeft.


Ga terug