Agro de Arend aan de slag met Vtiger

Met Vtiger CRM heeft Agro de Arend alle ondersteuning die het nodig heeft bij de dagelijkse gang van zaken.

Werkprocessen beter organiseren

Agro de Arend is een organisatie gespecialiseerd in producten geschikt voor de groene sector. Denk aan kwekerijen en de tuinbouw. Om er voor te zorgen dat zij hun werk nog georganiseerder kunnen uitvoeren is gekozen om te gaan werken met het Vtiger CRM systeem. Met ruim 17 jaar ervaring is Vicus de juiste partner om dit systeem te introduceren in deze organisatie.

Agendabeheer en koppeling boekhoudpakket

Om te beginnen heeft Vicus uitgebreid met Agro de Arend besproken wat nu precies de wensen zijn. Onder andere moest het boekhoudpakket Multivers van Unit4 gekoppeld kunnen worden. De agenda in Vtiger CRM zou ook met Outlook moeten synchroniseren. Daarnaast had Agro de Arend ook graag de mogelijkheid om vanaf een mobile device in te loggen.

Na installatie van Vtiger CRM heeft Vicus samen met Agro de Arend een workshop voor de medewerkers georganiseerd. In deze workshop is de basis gelegd voor de inrichting en afstemming op de bedrijfsprocessen van Agro de Arend. En dit is direct ook een uitgebreide kennismaking met het systeem.

Module van toegevoegde waarde

Met de module Exchange Agenda Sync voor Vtiger CE kunnen wij aan de eisen van Agro de Arend voldoen. Alle geplande activiteiten worden door deze module zichtbaar in zowel Outlook als Vtiger CE. De koppeling verwerkt ook wijzigingen en zal bij verwijderen de activiteiten in beide systemen verwijderen.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.