Configureerbare landingspagina’s in Vtiger CRM

Je bent hier:

Beschikbaar vanaf Vtiger CRM versie 7.3

Het instellen van een standaard landingspagina betekent zoveel dat je aangeeft welke module een gebruiker gepresenteerd wordt als hij/zij inlogt op Vtiger CRM. Het is een bescheiden instelling waar veel vraag naar is.

Ga naar Instellingen > Beheer gebruikers en klik op de betreffende gebruiker waarvoor je de standaard landingspagina wilt instellen.

Vervolgens vind je in de sectie Meer informatie het veld Default Landing Page De standaardinstelling voor iedere landingspagina in Vtiger CRM is Dashboards. Wil je dit aanpassen dan klik op het potloodje. Een selectielijst verschijnt met de modules die beschikbaar zijn die je als standaard landingspagina kunt instellen. Selecteer de gewenste module en bevestig je keuze met het groene vinkje.

Vtiger7-crm-instellingen-landingspagina-instellen_1024x768

Zodra de betreffende gebruiker (opnieuw) inlogt zal in dit voorbeeld de module Leads als eerste gepresenteerd worden.