X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

CRM Integratie

De WebVisitAnalyser maakt een directe connectie met het vtiger crm-systeem. Hierbij gaan wij heel ver om voor jou Marketing Automation betaalbaar in te kunnen zetten.

Het vtiger crm-systeem voegt veel toe aan de door de WebVisitAnalyser verzamelde informatie.

Een koppeling naar jouw CRM-systeem zet jouw leads meteen op de juiste plaats. Vicus kan je snel een aantrekkelijk CRM-systeem aanbieden. Standaard erg compleet en direct te gebruiken door verkoop-, marketing- en klantenservice-afdeling.

Verkoop automatiseren

Verkoop automatiseren - Met vtiger sales automation van Vicus verkrijg je meer en betere leads en verbeter je de controle over jouw verkoopproces en de kwaliteit van accountmanagement. Flexibel, bereikbaar en snel aan de slag. Betrouwbare informatie, opportunity management en integraal inzicht in upselling en cross-selling...

Marketing automatiseren

Marketing automatiseren - Weet wat jouw marketingcampagnes opleveren. Vtiger marketing automation van Vicus geeft je inzicht in jouw activiteiten, campagnes en klantinformatie. Voor effectievere marketing en beter resultaat. Flexibel, betaalbaar en snel aan de slag.

Klantenservice automatiseren - Klantenservice in CRM: de beste toolkit voor efficiënter werken en betere service. Ticketmanagement, selfserviceportal en rapportages. Alle informatie in één systeem, met vtiger CRM van Vicus. Van klacht naar kans en van support naar verkoop. Veilig, flexibel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Steeds betere integratie scheelt veel werk!