X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

WebVisitAnalyser - Analyseren van webbezoeken

Automatisch webbezoeken omzetten in kansrijke leads en contacten

Diverse tools beweren goede website leads voor je te generen. Geen enkel ander systeem geeft je een betere kwalificatie van deze automatische gegenereerde leads dan de WebVisitAnalyser van Vicus.

  • Gespecialiseerd in Nederlandse bedrijven
  • Gericht op de voor jouw interessante branches
  • Gericht op uw eigen doelgroep
  • Je ziet direct waar business te halen valt
  • Volgt de profilering van jouw klanten in het CRM
  • Volgens jouw eigen kwalificatiecriteria

Effectiever verkopen met WebVisitAnalyser

Vicus is gericht op het efficiënt ondersteunen van marketing en verkoopprocessen. Daarom is WebVisitAnalyser geen saaie analysetool waar je een cursus voor moet volgen.

WebVisitAnalyser doet geheel zelfstandig zijn werk en levert concrete leads in jouw CRM of concrete acties rondom bestaande prospects of klanten die jouw salesteam kan opvolgen.

 
logo_king_1200x628_comp.jpg
"Door ons jarenlange partnerschap met Vicus was er voor ons geen twijfel om de samenwerking met hen te versterken en zelf met de uitstekende tools vTiger en WebVisitAnalyser te gaan werken."

Gerdien Blokhuis, Commercieel Manager

 

Relevante informatie voor het scoren van business

Uiteindelijk heb je jouw CRM systeem gevuld met relevante bedrijfsinformatie waaronder KvK gegevens, telefoonnummers en adressen van de voor jouw interessante doelgroep.

Kredietscore voor meer zekerheid

Kredietscore voor meer zekerheid - Direct informatie over de financiële situatie van de bedrijven die uw website bezoeken. Direct in crm beschikbaar, op verschillende niveaus, variërend van ‘uitstekende kredietwaardigheid’ tot ‘faillissement’.

Liquid Content

Liquid Content - Pas real-time jouw website aan aan de branchecode van jouw bezoeker. Met de WebVisitAnalyser ga je verder. Je kunt daarmee zelfs doelgericht informatie verstrekken aan jouw bezoekers gebaseerd op informatie van zowel jouw website als jouw crm-systeem.

CRM Integratie - Een koppeling naar uw CRM systeem zet uw leads meteen op de juiste plaats. Vicus kan u snel een aantrekkelijk CRM systeem aanbieden. Standaard erg compleet en direct te gebruiken door marketing-, verkoop- en klantenserviceafdeling.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor WebVisitAnalyser

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Vicus gebruikt deze techniek al sinds 2009 en verbetert deze continue. We zijn erg trots om in 2016 de Architecture Excellence Award te hebben ontvangen!