X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Online door jouw doelgroep gevonden worden

Besteedt jouw marketingbudget alleen aan geïnteresseerde bezoekers!

Is jouw webwinkel goed vindbaar? Met goed opgezette internetmarketing verbeter je de effectiviteit van jouw webwinkel. je besteedt jouw marketingbudget immers liever alleen aan geïnteresseerde bezoekers.

Google wordt door meer dan 95% van alle internetgebruikers in Nederland gebruikt. Ofwel je kunt niet om Google heen! Vicus neemt je bij de hand en helpt je op weg.

Zoekwoordenonderzoek

Middels een gestructureerde methode inventariseren we samen met jou welke zoektermen voor jouw organisatie van belang zijn. Samen bepalen we de relevantie en commerciële kansen.

Zoekmachine- of Websiteoptimalisatie (SEO)

Scoor hoger in zoekmachines. Wij maken jouw webwinkel technisch toegankelijk voor zoekmachines zodat jouw webwinkel beter door zoekmachines kan worden geïndexeerd. Daardoor komen meer gekwalificeerde bezoekers naar jouw website.

Het op deze manier verbeteren van websites wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO)  genoemd.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wij helpen je om bezoekers naar jouw webwinkel te trekken door (betaalde) advertenties te plaatsen op basis van zoekresultaten. Jouw website is direct zichtbaar in de Google zoekmachine en andere relevante websites.

Betaald adverteren op zoekmachines wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd.

Website promotie - Linkbuilding

Wij helpen je om jouw webwinkel beter in beeld te brengen op het internet. Dit doen wij door het geven van helder advies te geven en het bieden van hands-on ondersteuning. Denk aan fora, persberichten, YouTube video en de Sociale media.

Landing pages

Een landing page is een webpagina die verschijnt na het klikken op een advertentie. De landing page bevat relevante content die overeenkomt met de zoekwoorden in de advertentie, banner of link.

Vicus maakt jouw landing pages aan en schrijft of verbetert jouw teksten op basis van belangrijke zoektermen.

Sociale media

De exacte impact van sociale media is nog niet bekend. Wel is het helder dat er veel wordt gecommuniceerd over en via de sociale media. Afhankelijk van jouw doel en doelgroep start je met bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Twitter en Pinterest. 

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Internetmarketing

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Een mooie site is niet voldoende. Jouw doelgroep moet de weg naar jouw site/shop vinden!