Online door uw doelgroep gevonden worden

Besteed uw marketingbudget alleen aan geïnteresseerde bezoekers!

Is uw webwinkel goed vindbaar? Met goed opgezette internetmarketing verbetert u de effectiviteit van uw webwinkel. U besteedt uw marketingbudget immers liever alleen aan geïnteresseerde bezoekers.

Google wordt door meer dan 95% van alle internetgebruikers in Nederland gebruikt. Ofwel u kunt niet om Google heen! Vicus neemt u bij de hand en helpt u op weg.

Zoekwoordenonderzoek

Middels een gestructureerde methode inventariseren we samen met u welke zoektermen voor uw zaak van belang zijn. Samen bepalen we de relevantie en commerciële kansen.

Zoekmachine- of Websiteoptimalisatie (SEO)

Scoor hoger in zoekmachines, Wij maken uw webwinkel technisch toegankelijk voor zoekmachines zodat uw webwinkel beter door zoekmachines kan worden geïndexeerd. Daarmee komen meer gekwalificeerde bezoekers naar uw website.

Het op deze manier verbeteren van websites wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO)  genoemd.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wij helpen u op bezoekers naar uw webwinkel te trekken door advertenties te plaatsen op basis van zoekresultaten. Uw website is direct zichtbaar in de Google zoekmachine en andere relevante websites.

Adverteren op zoekmachines wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd.

Website promotie - Linkbuilding

Wij helpen u om uw webwinkel beter in beeld te brengen op het internet met helder advies en hands-on ondersteuning. Denk aan fora, persberichten, YouTube video en de Sociale media.

Landing pages

In online marketing is een landing page een webpagina die verschijnt na het klikken op een advertentie. De landing page presenteert de verkooppraat die gerelateerd is aan de advertentie, banner of link.

Vicus maakt uw pagina's aan en schrijft of verbetert uw teksten op basis van belangrijke zoektermen.

Sociale media

De exacte impact van sociale media is nog niet bekend. Wel is het helder dat er veel wordt gecommuniceerd over en via de sociale media. Afhankelijk van uw doel en doelgroep start u met bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Twitter en Pinterest. 

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Internetmarketing

Luuk Roovers, Directeur

Een mooie site is niet voldoende. Uw bezoek moet de weg naar uw site vinden!