[VIEWBROWSER]
 
Nieuwsbrief van Vicus eBusiness Solutions.
Magento webshops en vtiger CRM
data gedreven marketing en verkoop
 
Vicus update maart 2019
e-Nieuwsbrief
Verbeter je marketing, verkoop en klantenservice
 
 
Het is al weer even geleden dat wij een algemene nieuwsbrief stuurde. Nu is het weer lente, toch tijd om weer eens van ons te laten horen. We hebben zoveel leuke dingen gedaan in de tussentijd!

Mooie projecten uitgevoerd voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

 

 
Lange samenwerking QSHOPS keurmerk
Goedkoopste totaaloplossing! Keurmerk en Reviews voor je e-commerce platform.
Meer over Qshops
 

 
Wat is marketing automation en hoe gebruik je het?
Organisaties zijn zich steeds meer bewust dat interactie met de klant de sleutel tot succes is. CRM software verdwijnt daarom steeds meer naar de achtergrond. Gespecialiseerde marketing automation neemt het stokje over en zorgt voor een customer journey tot op persoonlijk niveau. Wat dat met de klantwaarde doet, lees je in deze blog.
 

 
Stand van zaken Magento 2
Er wordt veel over gesproken. we krijgen ook veel vragen. Moet ik nu wel of niet upgraden? en wanneer moet dat dan? Magento 2.3 is inmiddels ook prima en stabiel in productie te draaien. We hebben ook al behoorlijk wat migraties uitgevoerd.
U kent ons: Laten we pragmatisch blijven. Ja het is waar dat de techniek van Magento 1 alsook de onderliggende programmeertaal en operating systeem verouderen. En ja de AVG-wetten vereisen dat je zorgvuldig omgaat met de gegevens van je klanten. Maar aan de andere kant run je wel een bedrijf waarbij je moet opletten dan je niet teveel kosten maakt.
Wij kunnen ons prima voorstellen dat je net nu de economie wat beter gaat eerst wat wil verdienen voordat je weer kosten maakt. We bieden speciaal daarom een aangepast platform en onderhoudsservice voor webwinkeliers die graag nog een paar jaar op Magento 1 willen blijven draaien.
 
Meer over Magento 2
Magento 2 logo
 

 
Upgrade naar Vtiger 7 vanwege beveiliging en AVG richtlijnen
Veel klanten zijn al overgestapt naar vtiger 7.  Over het algemeen is iedereen erg positief over de overstap. Een paar quotes van onze klanten:
  • Zeer vlekkeloze upgrade van Vtiger binnen een dag (Onkenhout).
  • Ook als zzp'er met beperkt budget prima bediend (Covexs Expertise).
Genoemde redenen om de upgrade door te voeren zijn: Bijblijven techniek, Functionaliteit, Ondersteuning devices, Bugfixes, Voorkomen van verrassingen, Nieuw klantportaal, Ondersteuning devices. Het meest echter werd genoemd: Beveiliging en AVG richtlijnen,
Lees waarom je moet upgraden
 

 
Magento 2 webshop aan King klaar in enkele weken