Magento SEO Scan

Online door jouw doelgroep gevonden worden

Je hebt een Magento webshop en wilt het bezoekers aantal verbeteren. Met een site scan van Vicus zie je gelijk wat er verbeterd moet worden zodat je meer bezoekers naar je webshop krijgt. Onze online marketing specialisten weten precies hoe ze resultaten bereiken. Voor ons gaat het niet alleen om het verbeteren van het bezoekersaantal maar ook het verbeteren van de webshop.

Het gaat er om de kwaliteit en kwantiteit van de online bezoekers continu te verbeteren. In deze sitescan bieden we een duidelijke en bruikbare, geprioriteerde lijst met aanbevelingen om de webshop te verbeteren. Vicus assisteert je graag met de verbeteringen zodat jij meer bezoekers krijgt.

SEO scan

Vraag een SEO quickscan aan!

Starten met Internet Marketing?

Online averteren en zoekmachine marketing

Wat zit er in een SEO site scan?

Backlink analyse

In een backlink analyse kan je zien waar de links vandaan komen die naar jouw webshop verwijzen. Gebaseerd op een backlink analyse neem je beslissingen om meer links er bij te maken om daardoor je posities in zoekmachines te verhogen.

PageSpeed Insights

Wij geven je inzicht in de prestaties van een pagina op zowel mobiele als desktop-apparaten en geven suggesties over hoe de laadtijd van die pagina kan worden verbeterd.

Google posities

Hiermee kan je de geschiedenis positieverdeling zien in Google en geeft je meteen ook inzicht of je webshop omhoog of omlaag is gegaan. Met deze data kan je snel actie ondernemen zodat je geen posities verliest.

Advies

Ieder rapport komt natuurlijk met advies. Hier kun je duidelijk zien wat er gedaan moet worden om het bezoekers aantal te verhogen. Dit kan door extra modules in te bouwen of een linkbuilding campagne te starten of meer teksten toe te voegen.