Open Source implementeren

Ontwerpen, bouwen en inrichten

Wie op zoek is naar software en applicaties om klantgerichte processen slim te automatiseren – en dat bij voorkeur met open source software – komt bij Vicus uit. Vicus levert een zeer breed palet aan open source oplossingen voor klantgerichte processen.

open source automatiseringsoplossingen implementeren

Partner in Open Source software implementeren

Wie op zoek is naar software en applicaties om klantgerichte processen slim te automatiseren – en dat bij voorkeur met open source software – komt bij Vicus uit. Vicus levert een zeer breed palet aan open source oplossingen voor klantgerichte processen. Open Source negeren betekent dat een bedrijf zichzelf de toegang ontzegt tot software van hoge kwaliteit zonder licentiekosten.

Toegepast op jouw situatie

Vicus is expert in het implementeren van Open Source software. Daarom is Vicus als geen ander in staat deze oplossingen effectief en efficiënt op jouw bedrijfssituatie toe te passen. Door haar kennis is Vicus in staat jou te helpen bij het selecteren van de beste oplossing.

Het fundament is belangrijk

Vicus zet graag de fundamenten van uw project goed neer voordat er verder wordt gebouwd. Doordat wij vooral open source bouwstenen selecteren en integreren kunnen we in zeer korte tijd een eerste versie opleveren. Volgen onze bewezen en met awards bekroonde e-commerce referentiearchitectuur.

Pragmatische en professionele invulling

Vicus werkt met zowel time-boxes (modern iteratief, agile) en vaste prijs (vertrouwde watervalmethode) projecten. Na oplevering van een project bieden we via onze servicedesk aanvullende ondersteuning op basis van uurtarieven. Vicus past de oplossingen effectief en efficiënt op jouw bedrijfssituatie toe.

Ontwikkelen van maatwerk

Wanneer je er niet aan ontkomt om maatwerk te bouwen staan onze deskundige ontwikkelaars voor jou klaar. Wij kennen de producten, beschikken over de broncode en onderhouden goede relaties met de oorspronkelijke ontwikkelaars. Daarom kunnen we vrijwel al jouw maatwerkwensen realiseren.

Overstapservice

Als je nu een ander pakket gebruikt, maar daar niet tevreden over bent, dan wil je overstappen naar een pakket dat je beter helpt. Vicus heeft veel ervaring met het overzetten van uw waardevolle gegevens en het herinrichten van jouw bedrijfsproces. We helpen je graag.