Conversie Optimalisatie

Verbeter de user experience van je Magento webshop

Vicus is een specialist als het gaat om de conversies van een Magento webshop te verhogen. Daarom hebben wij de conversie-optimalisatie scan bedacht. Wij doen onderzoek en kijken wat er verbeterd kan worden op jouw Magento webshop. Alles wordt overzichtelijk gedocumenteerd in een rapport zodat er een planning kan worden gemaakt voor aanpassingen en verbeteringen.

Door de conversie optimalisatie goed uit te voeren kun je tot 20% meer winst genereren. Wij begeleiden je van begin tot eind en assisteren met de veranderingen van het ontwerp voor een hogere conversie.

Conversie optimalisatie CRO

Vraag een scan aan!

Starten met conversie optimalisatie?

Verbeter gebruiksvriendelijk en klantervaring

Wat zit er in een conversie optimalisatie scan?

Gebruiksvriendelijkheid testen

Vicus begint met het testen van de home page, categorie pagina's, product pagina's en shoppingcart. Deze tests worden gedaan met echte gebruikers en gebaseerd op de tests stellen wij verbeteringen voor die gerapporteerd worden.

Checkout optimaliseren

Vicus verhoogt de conversiepercentages door het checkout proces makkelijker en overzichtelijker te maken voor de online gebruiker. Middels een checklijst controleren en testen wij je afrekenproces en je betaalpagina met als doel deze te optimaliseren voor hogere conversiepercentages.

Multi browser test

Wij testen jouw webshop met verschillende browsers, resoluties en verschillende mobiele telefoons. Zo kunnen wij gelijk verbeteringen aanbrengen in jouw webshop voor een beter online klantervaring.

Conversie optimalisatie rapport

Iedere scan komt natuurlijk met een conversie optimalisatie rapport, hier kan je precies zien wat wij gaan aanpassen en verbeteren zodat jij meer conversie krijgt. Een conversie optimalisatie scan is snel gedaan en het implementeren daarvan kan 20% meer winst opleveren.