CRM VoIP Telefonie – Nieuwe handige functies

Medewerkers met een iPhone kunnen hun gsm 'naast' hun toestel schakelen. Zo gaat de bel over op beide toestellen en kunnen wij dus gewoon opnemen via onze gsm, ook als een gesprek intern wordt doorgeschakeld.
koppeling-vtiger-broadsoft_illustratie_1900x1425

Integreer mobiel met cloudcentrale

Sinds kort is het mogelijk om ook gsm-toestellen volledig op te nemen binnen de cloudtelefonie. De gsm krijgt dan een simkaart van de telecomprovider en de kosten lopen dan mee op de centrale factuur en inkoop. Ook databundels voor bijvoorbeeld laptops en tablets, smartphones kunnen in dit soort constructies worden meegenomen. De gsm kan vervolgens worden gekoppeld aan het hoofdtoestel waardoor de medewerker tegelijkertijd op beide toestellen beschikbaar kan zijn, ook als deze buiten bereik van wifi is; dan wordt immers gebruik gemaakt van het gsm netwerk.

Met cloudtelefonie internationaal lokaal bellen

Vooral voor internationaal opererende bedrijven, met name ook e-commerce bedrijven, is het heel goed mogelijk om internationale -lokale- nummers te integreren in het telefonieplatform. Zo kunnen wij er voor kiezen dat Vicus in België bijvoorbeeld bereikbaar onder een Belgisch telefoonnummer. Belgen kunnen ons op die manier dan bellen tegen lokaal tarief, terwijl ook wij zelf nauwelijks extra kosten hebben. Check bij uw keuze voor een provider wel goed welke dekking de provider heeft.

Statistieken resultaten van campagnes

Door elke campagne een eigen nummer te geven is de response goed te meten. Bovendien wordt op de displays van de toestellen zichtbaar waarvoor iemand belt en kan de juiste afdeling of medewerker de oproep beantwoorden.

Deel jouw gedachten

Er zijn nog geen opmerkingen