X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Productie en industrie

Gebruiksvriendelijk systeem voor productie, verkoop, onderhoud en service

Vicus specialist in CRM voor productie en industrie
  • Een flexibele aanvulling op jouw ERP-systeem voor verkoop en service
  • Naadloze koppeling van CRM met jouw voorraaddata en productieprocessen
  • Compleet klantenservice portal inclusief contract- en ticketadministratie
  • Geautomatiseerde verkoopcyclus voor foutloze offertes en orders

Je ervaart dat traditionele ERP-software niet meer de lading dekt van de informatiebehoeften die in jouw bedrijf leven. Wie op zoek is naar bedrijfssoftware of CRM voor productie en industrie om klantgerichte processen slim te automatiseren komt bij Vicus uit. Je vindt in Vicus een deskundige business partner die gericht is op uitdagingen met klantgerichte processen in jouw bedrijf. Jouw business staat daarbij centraal.

logo van referentie Vivisol Nederland B.V.
logo van referentie IMS Nederland
logo van referentie De Bakkende Bakkers Groenendijk
logo van referentie Bopita

Optimale prijs/kwaliteitverhouding CRM en e-commerce

Succesvolle productiebedrijven onderscheiden zich door de productie van de juiste artikelen, in de juiste hoeveelheden, op het juiste moment, met de vereiste kwaliteit en tegen een prijs die de klant bereid is te betalen.

Onze kracht zit 'm in de combinatie van ervaring, de beste software, koppeling en integratie. Minder tijd, meer omzet en betere service.

De manier van produceren is cruciaal bij het gebruik van bedrijfssoftware. Of het nu om serieproductie gaat, projectmatige productie, of om mengvormen (hybride). CRM voor productie en industrie biedt jouw bedrijf de flexibiliteit zelf te bepalen hoe je wilt werken. Er zijn geen harde voorgedefinieerde procesgangen. Jouw wensen en jouw business zijn leidend, niet het systeem.

Vtiger CRM software voor meetbaar hogere kwaliteit, betrouwbaarheid en service

Vicus helpt productiebedrijven met de juiste software om sneller te kunnen leveren, continue kwaliteit te waarborgen en te voldoen aan de groeiende vraag naar onderhoud en service. Wij adviseren voor deze processen vtiger CRM. Inmiddels hebben we al meer dan 250 implementaties uitgevoerd.

De flexibiliteit van onze standaard totaaloplossing CRM voor productie en industrie geeft je de vrijheid om het systeem naar jouw situatie in te richten en in de toekomst aan te passen. Wij denken op de lange termijn met jou mee om jouw organisatie ook in de toekomst zo slagvaardig mogelijk te houden. Ontdek de mogelijkheden van ons totaalconcept CRM voor productie en industrie dat is afgestemd op jouw manier van produceren, gebaseerd op het wereldwijde vtiger CRM platform.

Een naadloze koppeling met jouw ERP-systeem

Vtiger CRM past bij ieder budget en is snel te implementeren. Goed om te weten is dat Vicus jouw CRM-systeem aansluit aan op jouw (Magentowebshop, backoffice (bijvoorbeeld King Business Software) of ERP-systeem (bijvoorbeeld Microsoft Dynamics NAV). Zo ervaar je het gemak van werken vanuit één systeem.

 
RAZ-magenta_logo_1200x628_comp.jpg
"Door het gebruik van vtiger ervaren wij een overzichtelijkere en snellere manier van werken."

Remco Zuidema, Eigenaar

 

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor

Luuk Roovers, Directeur / consultant

We werken graag samen met jouw ERP-leverancier en logistiek dienstverleners